Annonse

Derfor er sommeren toppsesong for podkaster og radio

Gjesteinnlegg: 20.07.2022 - Martin Andersen

Sommeren er manges favoritt-tid på hele året. Det er ofte mindre å gjøre på jobb, det er mer frihet i forhold til å styre tiden sin og ikke minst er det ferietid – noe som for de aller fleste gjør sommeren til et skikkelig høydepunkt, uansett om du er hjemme i Norge på ferie eller om du reiser til utlandet i ferien din. I denne artikkelen skal vi snakke litt mer om noen av de gledene man kan kose seg litt ekstra med om sommeren, fordi man rett og slett har bedre tid, nemlig podkaster, radio og musikk.


Foto: Unsplash

Det å høre på musikk er en viktig del av hverdagen til de aller fleste, men enten du spiller gitar selv eller bare liker å høre på musikk, er det rik mulighet til å virkelig fordype seg om sommeren. Det å kunne sette seg ned med gitaren og øve med en kopp kaffe etter frokost istedenfor å sette seg i bilen til jobb, er en frihet mange benytter seg av. Det å lære et instrument krever mye tid, så det å sette av sommeren til å kose seg med dette kan være fantastisk. Det å høre på musikk er også en viktig del av det å bli god til å spille.

Podkaster

Podkaster er fantastiske og er en stor del av hverdagen for mange. Men det å høre på timevis av yndlingspodcasten din mens du for eksempel sykler en lang tur, ligger på stranda eller kanskje driver i hagen, er noe helt annet enn å høre på podkaster til og fra jobb. Det gir deg en helt annen mulighet til å kose deg og fordype deg i podcasten og gir deg enda mer glede i hverdagen.

Radio

Sommer betyr radio for mange, og det er mange som gleder seg til alle de fantastiske programmene som bare er på radio om sommeren. Det er mange som har nostalgiske minner av det å høre på reiseradioen eller andre hyggelige sommer-programmer på bilferiene i Norge, og i dag kan man i tillegg høre på radio som podkast, noe som gir oss muligheten til å virkelig kose oss med yndlingsprogrammene når og hvor vi vil.

Det å høre på radio om sommeren kan virkelig være prikken over i'en når det kommer til å virkelig gi deg sommerfølelsen, enten du faktisk har ferie eller fortsatt er på jobb og venter på din tur til å dra på ferie.

  • Mer om: Diverse - alle saker
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse