Annonse

P4-dronningen hører mest på Spotify

18.07.2022 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Den pensjonerte radiodronningen Gerd Johansen kommer med både avsløringer og gode tips i et sommerintervju og beskriver seg selv som bortskjemt


Gerd Johansen - Foto: P4

Hemmeligheten til suksess i radio, sier Johansen, er å ikke ignorere lytterne, men heller være i kontakt med dem og inkludere dem. Det sier Gerd Johansen i et sommerintervju med Journalisten.

– Som radiovert skal du ikke snakke til lytterne, men med dem. Hvis ikke blir det fryktelig kjedelig, sier hun.

Johansen startet sin karriere som rockejournalist på 1970-tallet med musikkavisa Nye Takter. Etter det ble hun blant annet med i RadiOrakel før hun ble en fast stemme på P4 fra starten i 1993.

På P4 hadde hun sendinger på hovedkanalen og på rockekanalen P4 Bandit. Hun er også tildelt Hedersprisen under Prix Radio og fikk et svært hyggelig tilnavn:

– Det var en drøm av en jobb og jeg var vanvittig bortskjemt, sier Johansen, som mange fortsatt kaller for «P4-dronningen», skriver Journalisten.

Nå er Johansen i åtti-årene, og sier hun har stadig mindre interesse av å høre på radio. – Jeg syns ikke underholdningsstoff i dag er noe interessant. Jeg lytter heller til Spotify, så slipper jeg slik pludring.

Les hele intervjuet i: Journalisten

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse