Annonse

Harald Eia og Nils Brenna til PodMe

Radionytt.no: 11.07.2022 - Kyrre Dahl

I kjent stil skal Harald Eia og Nils Brenna analysere personligheten til profilerte gjester med bakgrunn i personlighetstesten med samme navn - Big 5.


Harald Eia og Nils Brenna. Foto: Schibsted

Etter seks år med dypdykk i kjendisers personlighet tar Eia of Brenna fatt på en ny runde, denne gangen hos PodMe. Persongalleriet er om mulig mer spennende enn noen gang, med gjester som Chirag Patel, Tix, Jenny Skavlan og Henriette Steenstrup.

- Denne sesongen har vi spennende gjester som virkelig åpner seg opp. Vi tror lytterne vil bli fascinert av det de får høre, forteller Eia.

Etter en vår med mange store lanseringer styrker PodMe satsingen ytterligere med “Big 5” som nyeste tilskudd. Hver lørdag fremover kan lyttere se frem til nye epiosder.

- Vi er veldig glade for at Nils og Harald skal fortsette å analyse spennende personligheter i “Big 5”, og vi gleder oss over å kunne tilby lytterne våre mange episoder fremover. Selv elsker jeg episodene vi har laget så langt og vi gleder oss til å dele dem, forteller PodMes leder for innholdssamarbeid Mathias Thaulow Lisberg.

  • Mer om: Diverse - alle saker
  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse