Annonse

Tid for å levere bidrag til Prix Radio

02.06.22 - Kyrre Dahl

Nå åpnes det for å levere bidrag til årets Prix Radio. Dette gjelder lokalradio og podkaster.

1FM fikk prisen for Årets lokalradio på Prix Radio 2021 Foto: Tor Erik Schrøder

Prix Radio belønner de beste radio-, lyd og podkastproduksjonene i Norge; lokalt, regionalt og nasjonalt. Til høsten skal det deles ut pris i 23 kategorier, men først må juryen ha noe å vurdere. Nå er det åpnet for bidrag fra lokalradio og podkast.

Innstilling av bidrag er litt forskjellig avhengig av hvilken aktør man er knyttet til. NRK, P4-gruppen og Bauer Media har sine interne utvelgelser som går rett til hovedjuryen, mens lokalradio tilknyttet Norsk Lokalradioforbund sender inn bidrag på et nettskjema fra nå og fram til 17. juni

Hver radiokanal kan melde på ett bidrag i hver av kategoriene. Bidragene vurderes først av en jury med ulike aktører fra lokalradiobransjen. Bidragene som får flest poeng av lokalradiojuryen får representere Norsk Lokalradioforbund i hovedkonkurransen – hvor de skal konkurrere med bidrag fra NRK, P4-gruppen, Bauer og Norsk Podkastforening. Vinneren offentliggjøres på Prix Radio-showet 21. oktober på Meet Ullevål.

Ansatte i produksjonselskap eller podkast-tjeneste tilknyttet Norsk Podkastforening skal melde på sine bidrag i en egen nettportal og kan melde på ett bidrag per kategori. Siden Foreningen Radiodager per dato ikke har noen formell samarbeidsavtale med Norsk Podkastforening vil medlemmer av podkastforeningen inntil videre måtte betale en påmeldingsavgift på 1000 kroner + mva per bidrag per kategori. Påmelding for 2022 åpner 3. juni. Fristen for å levere bidrag er 17. juni klokken 12.00.

Vil du levere bidrag. Se her hvordan det gjøres: Slik nominerer du bidrag til Prix Radio

Har du laget noe det siste året du er spesielt stolt av? Synes du det er spennende å bli vurdert av en jury fra lokalradiobransjen? Og har du lyst til å delta på Prix Radio-festen og kanskje vinne en pris? Da må du melde på bidrag til Prix Radio.

  • Mer om: Lokalradio

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse