Annonse

Lanserer podkast om Premier League

05.05.2022 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

P4 er med på Viaplay Premier League Pod. En podcast som gir deg alt om den britiske toppserien.


Ørjan Bjørnstad, Gunnhild Toldnes, Kasper Wikestad. Foto: Viaplay

I august går startskuddet for Premier League-fotball på Viaplay. Allerede nå lanseres Viaplay Premier League Pod, der Ørjan Bjørnstad, Gunnhild Toldnes, Kasper Wikestad og gjester dykker ned i verdens mest populære fotballiga.

Podcasten lanseres i samarbeid med Norges største kommersielle radiokanal, P4, og det er Ørjan Bjørnstad, Gunnhild Toldnes og Kasper Wikestad som går i dybden på Premier League. I premierepodden har de med seg tidligere Premier League-vinner Henning Berg.

- Nå er vi endelig i gang med podcast, noe vi har gledet oss skikkelig til. Hver uke fremover skal vi prate om alt som rører seg i Premier League, og vi kickstarter det hele med Henning Berg som gjest på Skype fra Manchester. Henning leverer sin drømmeellever av spillere fra egen karriere, det prates om Manchester Uniteds fremtid og om den bør inneholde Cristiano Ronaldo, og det er litt om nedrykkskamp, rare statistikker og lytterspørsmål. Vi håper inderlig at folk vil sjekke den ut, sier Toldnes.

Hver tirsdag vil det komme en ny podcast, og vi vil også holde det gående gjennom sommeren når transfervinduet er åpent. Podcasten er tilgjengelig på alle de store plattformene.

- Når vi overtar PL-rettighetene må vi også forsøke å gjøre dette universet så stort som mulig, Og i et slikt landskap hører en podcast med sterke profiler naturlig hjemme. Når vi også har et radiohus i ryggen som kjenner dette landskapet ut og inn, gir det veldig mening å dyppe fotballtærne våre i denne dammen. Forhåpentligvis vokser dette seg stort og sterkt, og blir en fin del av totalen i vår PL-dekning, sier sportssjef i Viaplay Norge, Kristian Oma.

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse