Annonse

Samarbeid med Nettavisen om podkast

08.03.2022 - Kyrre Dahl

På hver sin kant har Bauer Media og Nettavisen allerede en rekke populære podkaster i stallen. Nå slår de seg sammen for å nå ut til enda flere lyttere og annonsører.

Gunnar Stavrum, Nettavisen og Kristoffer Vangen, Bauer. Foto: Nettavisen

Nettavisen flytter sine podkaster til Bauer Medias podkastplattform, Podplay. Med det blir Nettavisen en del av Audiostream, Bauer Medias digitale nettverk for lydannonsering.

– Det er moro å få til et samarbeid med en lydspesialist som Bauer. Nettavisen liker å samarbeide med offensive og dyktige partnere, sier sjefredaktør og podkaster i Nettavisen, Gunnar Stavrum.

Fra før består Audiostream av over 50 norske podkaster, i tillegg til Bauer Medias egne radiokanaler, som Radio Norge, Radio Rock, Radio Vinyl og Topp 40. Podkaster fra internasjonale aktører som Wondery og Soundcloud er også en del av annonsenettverket.

– Vi er utrolig glade for at Nettavisen har valgt Podplay som distribusjonsplattform for deres podkastinnhold, sier programdirektør i Bauer Media Norge, Kristoffer Vangen.

– Det at både Bauer Media og Nettavisen er mediehus gjør det ekstra spennende, og bidrar til et tett samarbeid med mange interessante muligheter og synergier.

Gjennom Audiostream får annonsører tilgang til over to millioner unike digitale brukere i Norden, i tillegg til alle som lytter til radio på DAB-kanaler. – Samarbeidet med Nettavisen fører til at vi får enda flere gode podkaster i vår kommersielle portefølje. Det betyr at viøker den totale dekningen vi kan tilby annonsører betydelig,sier sales manager i Bauer Media, Lise Lillevold.

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse