Annonse

Kash gjør comeback på Radio Metro

03.03.22 - Kyrre Dahl

Kashfa Gashamura (32), kjent som Kash fra NRK og TV, blir programleder for ettermiddagssendingen på Radio Metro

Christian Gilsvik, Kashfa Gashamura og Linda Holzerland. Foto: Mina Theimann, Radio Metro

Kash har vært å se på TV-skjermen ved flere anledninger de siste årene, blant annet som programleder for “Kash og Zook” og med serien “Hotell Kash King” på NRK.

Han har også lang fartstid på radio, og kunne høres på lufta for første gang allerede for tolv år siden, den gang på NRJ. Siden da har han hentet seg erfaring fra både NRK P3 og NRK MP3.

Nå er han tilbake på lufta igjen, denne gangen som programleder for ettermiddags-sendingen på Radio Metro. Kash, som har hatt noen års pause fra radiolivet, gleder seg til fortsettelsen:

— Jeg har stor kjærlighet for lyd og radio, og har helt siden jeg sluttet, tenkt at jeg skal komme tilbake. Planen er å gjøre ettermiddagssendingen om til et show, med god musikk og sjarmerende gjester. Lytterne skal vite at det er noe spennende som skjer hver dag, med interessante mennesker på lufta, forteller han.

Hilde Apneseth, administrerende direktør i Metro Sounds, er storfornøyd med ansettelsen: — For oss er det selvsagt en fjær i hatten at en anerkjent medieprofil som Kash overtar som programleder på ettermiddagen på Radio Metro. Kash representerer den yngre delen av lytterne våre, og kommer inn i vår redaksjon med et friskt perspektiv på hvordan vi skal kommunisere med målgruppen, sier hun.

Mediehuset signerte nylig Håvard Sylte, eller DJ Howard som mange kjenner han som, også han med bakgrunn fra NRK. — At såpass store navn som Kash og Howard velger å jobbe i Metro Sounds synes jeg er et veldig positivt signal om at vi gjør mye riktig, og jeg har store forventninger til hvordan de kan bidra til å løfte vårt redaksjonelle produkt i flere kanaler, forteller Apneseth.

Hun sier videre at radiomediet er i stor endring, og understreker viktigheten av å endre seg i takt med lytterens forventninger. — Det går en linje mellom lineær radio, podcast og videostreaming, og vi ser at de forskjellige mediekanalene smelter mer og mer sammen. Det er viktig å henge med i svingene på den rivende utviklingen, og jeg gleder meg til å jobbe videre med både Kash, Howard, og våre øvrige redaksjonelle medarbeidere for å bygge fremtidens underholdningsselskap, sier hun.

  • Også publisert på: lokalradio.no Ekstern lenke

  • Mer om: Lokalradio

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse