Annonse

Charter-Hilde blir fast morgenvert

16.02.2022 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

P4-gruppen lanserer et nytt morgenshow på flere kanaler med Kjetil Hugin og Hilde Skovdahl, bedre kjent som Charter-Hilde.


Hilde Skovdahl, Kjetil Hugin og produsent Anna Kappler. Foto: P4

Hilde Skovdahl blir programleder i splitter nye morgensendinger på radiokanalene P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro og P10 Country. – Jeg elsker morgener, og vet hvor avgjørende de første timene er for hvordan den nye dagen blir, sier den ferske programlederen

«God morgen med Hilde & Hugin» er en storsatsing fra P4-gruppen, og Hilde Skovdahl blir å høre sammen med mangeårig P4-programleder Kjetil Hugin. Dette blir en sending med skikkelig glimt i øyet, gjester og aktuelle saker.

Skovdahl garanterer at det også bli en sending full av glede, og at lytterne skal bli motiverte og inspirerte til å ta fatt på en ny dag.

- Det føles helt uvirkelig at jeg har fått jobb i P4, og at jeg i tillegg får lov til å starte et helt nytt morgenshow med Kjetil Hugin. Jeg har alltid hatt en drøm om å få lov til å vekke Norge, og selv elsker jeg morgener og vet hvor avgjørende de første timene er for hvordan en ny dag blir, sier hun.

Hilde Skovdahl er kanskje best kjent for sine åtte sesonger som sprudlende sydenturist i TV3s «Charterfeber» og «Sofa» på TV2, men 52-åringen har også andre sider å by på. Hun er en blant annet en engasjert samfunnsdebattant, coach og foredragsholder, og programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl, tror lytterne kommer til å bli overrasket når de hører Skovdahl på radio.

- «God Morgen med Hilde og Hugin» skal være dagsaktuell med nyhetsoppdateringer, gjester og faste spalter. Vårt nye morgenteam skal tilføre radioen en energi-boost med et skråblikk på dagen. Hilde blåste oss av banen under prøvesendingene og viste mange nye sider av seg. På radio leter man etter god kjemi og samtidig motsetninger for å skape friksjon og dynamikk, og det er akkurat det vi har fått med Hilde og Hugin, sier Opsahl.

Kjetil Hugin har lang fartstid i P4-gruppen og har sendt alle sendestrekkene på P4 samt hatt sendinger på både P6 Rock og P8 Pop. Produsent for de nye morgensendingene er Anna Kappler som i mange år har styrt Norges største morgensending på radio, P4s Radiofrokost. De nye morgensendingene blir å høre på radiokanalene P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro og P10 Country kl. 06.00-09.00 alle hverdager fra 16. mars.

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse