Annonse

Ny podkast fra Tore Sagen og Harald Eia

03.02.2022 - Kyrre Dahl

I dag slippes første episode av Tore og Haralds podkast hos PodMe. - Vi skal fortelle ting om oss selv som vi aldri har sagt til noen, forteller Sagen og Eia.


Tore Sagen og Harald Eia - Foto: Kristoffer Kumar/ PodMe

Tore og Haralds podkast er de to humoristenes første samarbeidsprosjekt, men de påpeker at det er noe annet enn humor som nå står på agendaen.

I denne sesongen skal Sagen og Eia diskutere alt fra etiske problemstillinger til hverdagslige hendelser og temaer som er snakket om mange ganger før. Med utgangspunkt i egne erfaringer og holdninger skal de forsøke å se nye sider ved alt som diskuteres.

- Når jeg hører Tore sammen med gjengen i podkasten Papaya så kommer de ofte innom spennende temaer og ting jeg har lyst til å dykke ned i. I Papaya blir det stort sett tullet bort, men nå har jeg muligheten til å få med Tore på de diskusjonene, sier Harald Eia.

- Og jeg har for en gangs skyld mulighet til å være i selskap med en som har formalisert kunnskap, ler Tore Sagen.

Når den nye duoen nå skal vise frem sin mer seriøse side er de ikke i tvil om hvilken linje de skal legge seg på. - Vi skal dele mye og fortelle ting om oss selv som vi aldri har sagt til noen. Vi skal heller ikke vegre oss for å være harde i klypa med både hverandre og tematikken vi behandler. Det blir nok en blanding av interessant, gøy og utfordrende. Vi håper lytterne deler den opplevelsen, sier Sagen og Eia.

Sagen og Eia har begge gjort mye som folk har både ledd og grått av. I forbindelse med utviklingen av den nye podkasten har det blitt gjennomført en spørreundersøkelse blant et representativt utvalg av det norske folk, for å finne ut hva de synes om duoen. I undersøkelsen kommer det blant annet frem at mange av dem som misliker Sagen og Eia anser dem som arrogante, selvnytende og slitsomme.

- Vår første reaksjon var å le, men så må vi jo sette spørsmålstegn ved om dette er noe vi bør jobbe med. Vi har nok en jobb å gjøre for å bli mer åpne for andre menneskers tanker og ideer, forteller Sagen og Eia.

Daglig leder for PodMe i Norge, Kristin Ward Heimdal, er svært fornøyd med det nye tilskuddet i PodMe-katalogen. - Tore og Haralds podkast er et veldig spennende samarbeidsprosjekt for oss. Vi tror podkasten treffer godt i tidsånden og vil by på god underholdning for lytterne!

  • Mer om: Diverse - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse