Annonse

Christine Hauge går fra NRK til P4

02.02.2022 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Mangeårig programleder og kanalsjef i NRK, Christine Hauge, melder overgang til P4. Hun skal nå lede redaksjonen i Norges største kommersielle radiohus.


Christine Hauge - Foto: P4-gruppen

Christine Hauge har lang og bred erfaring fra radio, og de siste årene har hun vært kanalansvarlig for NRK Super. I sine 23 år i NRK har hun vært både programleder, reporter, produsent, musikkprodusent og prosjektleder, og hun har vært innom både NRK P1, P3, mP3, Jazz og Klassisk.

Programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl, er fornøyd over å ha fått på plass ny redaksjonssjef med så mye radiofaglig erfaring

- Christine skal sørge for at P4 fortsetter å levere underholdning på øverste hylle. Vi søker hver eneste dag å speile nordmenns hverdag med nyheter, skråblikk, treffende temaer, de riktige gjestene, gode programledere og musikken lytterne våre elsker. Med sin lange og allsidige radiobakgrunn fra NRK er Christine meget godt rustet til å lede, inspirere og motivere vår ambisiøse programavdeling, sier Opsahl.

Han peker på at Hauges personlige egenskaper også kommer til å passe godt inn i P4s kreative og produktive arbeidsmiljø

- Foruten å være høyst kompetent på radio og lyd er hun en veldig omgjengelig og kul dame som kommer til å passe meget godt inn i redaksjonen vår. Jeg er veldig trygg på at Christine er helt riktig person for jobben med å legge forholdene til rette slik at våre programmedarbeidere kan yte på sitt beste.

Til tross for mange år i NRK har Christine Hauge god kjennskap til P4s mange kanaler og måten P4-huset lager radio på, går det fram av en pressemelding fra P4. Ifølge henne selv har hun vokst opp med P4 i høyttaleren, og nå gleder hun seg til å bli en del av gjengen:

- Jeg har alltid elsket radio og er en ekte radionørd. De siste årene har jeg jobbet med mye forskjellig, så nå blir det fantastisk å kunne rendyrke radio igjen og bli en del av P4-gjengen, sier Hauge. Hun begynner i stillingen som redaksjonssjef i P4 21. februar

  • Mer om: P4-gruppen

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse