Annonse

Ronny Brede Aase er tilbake på radio

28.01.2022 - Kyrre Dahl

Han forlot det populære morgenshowet på P3 for et par år siden. Nå kan du høre Ronny Brede Aase med eget program på NRK P1 på fredager

Ronny Brede Aase i P3 Morgen - Foto: Jonas Jeremiassen Tomter / Kringkastingsringen

Fredag formiddag mellom 11 og 13 er tidspunktet for deg somm vil ha med deg Fredag med Ronny. Kanalen er NRK P1. I forbindelse med lanseringen har Ronny blitt intervjuet om lineær radio:

– Radioens død har blitt spådd kvar gong det har dukka opp nye plattformer, men det ein ser er at folk konsumerer meir lyd. Det er ein siger, og eg meiner at det eine ikkje utelukkar det andre, men at lineær radio og podkast utfyller kvarandre, sier Ronny Brede Aase til nrk.no.

– Å få eit eiga program på den største kanalen på NRK ser eg på som ærefullt. Eg gler meg enormt å til ha direktesendt radio, og ha fredagsfest saman med lyttarane, sier han videre.

Fredag med Ronny er et alene-i-studio-show der fokuset er lytterne som ringer inn på direkten. – Det er unikt å ha radio som selskap. Det handlar om fellesskapskjensla ein får ved oppleve noko som går «her og nå» med andre, sier han til nrk.no

  • Mer om: NRK - Arkiv

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse