Annonse

Slik lytter du til OL i Beijing

26.01.2022 - Kyrre Dahl

Det er NRK Sport som er radiokanalen for deg som vil følge OL i Beijing. Fra torsdag 3. februar til søndag 20. februar kan du følge alle OL-øvelsene på øret.

Carina Olset og Ida Nysæter Rasch FOTO: OLE KALAND/NRK

Gjennom hele mesterskapet blir det sendinger på NRK Sport fra klokken 03.00 til klokken 15.00, med unntak av noen dager med kortere eller lengre sendetider ut fra programmet.

Lytterne får direkterapportering fra alle øvelser der våre norske utøvere er i aksjon. I tillegg skal Radiosporten formidle andre store øyeblikk som vekker internasjonal interesse.

Programledere gjennom mesterskapet blir en miks av kjente og mer ukjente fra Sporten i NRK.

Carina Olset og Ida Nysæter Rasch loser oss gjennom de fleste sendingene på dagtid, mens Susann Michaelsen og Joachim Ose er blant programlederne som skal holde de nattevåkne lytterne med selskap.

På ettermiddagene hver dag fra klokken 16.00 til 17.00 blir det OL-magasin med oppsummering av nattens og dagens viktigste begivenheter.

Her bidrar kommentatorer med oppsummeringer og analyser, og det blir reaksjoner fra utøvere og trenere. Ole Kristian Stoltenberg blir med flere dager for å ta oss gjennom alt som har skjedd i Beijing, går det fram av en pressemelding.

Andreas Stabrun Smith og Ola Lunde kommenterer skiskyting. Christian Nilssen og Anders Jacobsen skal følge all spenningen i hoppbakkene. Carl Andreas Wold formidler alt som skjer i alpinbakkene i Beijing sammen med Ole Kristian Stoltenberg, Nina Haver-Løseth, Lars Elton Myhre og Bjarne Solbakken.

Tidligere snøbrettproff Stian Sivertzen skal kommentere de som kjører med brett i OL, og Patrick Rowlands får med seg Felix Usterud når de skal gi oss beskrivelsene av friski. Carl Andreas Wold kommenterer også skøyter.

Dessuten skal Olav Traaen holde tritt med de kjappe skøyteløperne i kortbaneløp i tillegg til å følge med på fartsfantomene i aking og bob. På curling får vi rapportering fra Pål Thomassen og Pia Trulsen. Trond Johnsen følger spenningen i avslutningen av ishockeyturneringen og kommenterer semifinaler og finaler.

  • Mer om: NRK - Arkiv

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse