Annonse

Lugna Favoriter tilbake på FM i Stockholm

06.01.2022 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Lugna Favoriter var lenge den største kommersielle radiostasjonen i Stockholm, men forsvant fra FM for noen år siden. Nå er ballade-kanalen tilbake på FM.


Det er NENT Group som står bak Lugna Favoriter som har formatet Soft AC, eller ballade-kanal for de som ikke er inne i fagutrykkene. Dette var en svært vellykket kanal som lenge var den største av alle de kommersielle kanalene i Stockholm.

Lugna Favoriter ble lansert i 1996 men forsvant fra FM da NENT Group mistet en av sine frekvenser i Stockholm i 2018, i forbindelse med auksjonen om nye konsesjoner, melder radionytt.se.

1. januar var Lugna Favoriter igjen å høre på FM i den svenske hovedstaden. Den overtar etter Julkanalen som har sendt på FM 107.5 MHz siden 22. november. Før det var det Power Hit Radio som hadde den frekvensen.

- Under pandemin har lyssnandet förflyttat sig och marknaden förändrats på ett sätt som vi tror kommer gynna en relansering av Lugna Favoriter. Vi tror att kanalen kommer att ha en större potential än Power har haft bland såväl lyssnare som annonsörer, sier Daniel Bengtsson på DB Media, ifølge radionytt.se

Relanseringen av Lugna Favoriter skjer omtrent samtidig som konkurrenten Bauer lanserer Radio Disney på frekvensen som i tidligere har sendt Lugna Klassiker, også det en Soft AC-kanal. Power er fortsatt tilgjengelig på DAB og via nettradio.

  • Mer om: Utenriks - Arkiv

  • Følg oss:     -  RSS:

    Annonse