Annonse

Morgenklubben betaler strømregningen

05.01.2022 - Kyrre Dahl

Alle snakker om høye strømpriser. Radio Norges morgensending gjør noe med det og betaler strømregningen til lytterne.

Plakat hentet fra radioplay.no. Foto: Bauer Media

I samarbeid med elskling.no – en sammenligningstjeneste for strøm, betaler Morgenklubben på Radio Norge en strømregning hver dag i hele januar! Hver morgen ca. klokken 07:00 leser Morgenklubben opp navnet på en som har sendt inn strømregningen sin.

Alt du trenger å gjøre er å laste opp et bilde av strømregningen din, så er du med i trekningen. Du kan laste opp akkurat den regningen du vil, og har du hytte eller annen fritidsbolig kan du legge ved den og. står det på konkurransesiden til Radio Norge.

En av de som har fått strømregningen betalt er Maia Magnes fra Jaren. som trodde knapt sine egne ører da hun hørte navnet sitt på Radio Norge grytidlig mandag morgen.

– Det var en deilig beskjed å få på årets første mandag. Jeg fikk telefonen før jeg dro på jobben i hjemmetjenesten, sier Maia til avisen Hadeland.

Hun gjør det hun kan for å holde strømregningen lavest mulig. – Jeg sitter med ullsokker, ullpledd, tjukk genser, og har skrudd ned strømmen til 15–16 grader på to rom for å spare mest mulig. Sånn er det når man er alene om alle regninger. Det er tøffe tak, sier Maia til lokalavisa.

Her kan du finne ut mer om dette og hvordan melde seg på: Vi betaler en strømregning hver dag i januar Ekstern lenke

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse