Annonse

Bilder: Nye lokaler for P4-gruppen

02.12.2021 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

P4-gruppen har flyttet inn i nye lokaler. Der har hver kanal sitt eget studio, blant annet. Slik ser de nye lokalene ut.


Foto: Kyrre Dahl

P4-gruppen har lenge holdt til i Akersgata i Oslo, men har nå flyttet ut av sentrum og til helt nye og moderne lokaler i bydelen Hasle, der de ligger i samme kvartal som Quality Hotel Hasle Linie.


Foto: Kyrre Dahl

Under årets radiodager ble alle invitert inn til P4-gruppen for å se på de nye studioene og vi benyttet anledningen til å ta en rekke bilder. De fleste personene du ser på bildene er derfor ikke ansatte i P4.


Foto: Kyrre Dahl

Siden bildene er tatt på kvelden var det ikke så mye aktivitet i studioene, men i hovedstudio sendte Ole Morten Føreland direkte på P4 med Tidlig Kveld.


Foto: Kyrre Dahl

P4 har jo etterhvert fått mange søsterkanaler og de har hvert sitt studio, som man kan ane på bildene. Kanalteamet har fått lov til å sette sitt preg på studioet.


Foto: Kyrre Dahl

Overgangen fra de gamle studioene til de nye gikk nesten bra. Teknikken fungerte ikke på første forsøk, men det er jo nærmest bare sånn det skal være i radio. Feilen ble raskt fikset.


Foto: Kyrre Dahl

Dette er kun lokalene til redaksjonen. Markedsavdelingen sitter i sin egen etasje og hvis vi forstod dette riktig finner man ledelse og øvrig administrasjon i ytterligere en etasje.


Foto: Kyrre Dahl

I samme bygg finner man også studioer for TV3 og andre TV-kanaler i NENT Group. På grunn av høy sikkerhet fikk vi ikke komme inn til TV-delen. Vi kan forøvrig avsløre at heisen styres av en app som de ansatte har på telefonen sin, så det er ikke bare bare å komme inn her.


Foto: Kyrre Dahl

Radionytt.no takker for at vi fikk komme på besøk hos P4-gruppen!

  • Mer om: Lyd og bilde

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse