Annonse

Andreas Velle fra P5 til Radio Norge

14.10.2021 - Kyrre Dahl

Andreas Velle har de siste årene vært morgenprogramleder i P5 men går nå til Radio Norges morgensending, Morgenklubben med Loven & Co, som produsent.

Andreas Velle. Foto: Privat/Bauer Media

Velle har mer enn 15 års radioerfaring fra blant annet Radio 1 Oslo, NRJ, P4 og de siste årene som anker i morgenshowet på P5 Hits. - Vi er glade for at Andreas med sin solide erfaring og radiokompetanse velger å lede Morgenklubben til nye høyder, sier Programsjef i Radio Norge Svein Mellgren.

- Jeg ser frem til å starte i Radio Norge og Morgenklubben. Det er en strålende fin og kreativ gjeng med masse energi og erfaring. Vi kommer til å skape mye god morgenradio sammen, jeg klør etter å komme i gang, dette blir kjempegøy sier en spent Andreas Velle.

Morgenklubben er et av Norges lengstlevende morgenkonsept som nylig kunne markere sitt 12 år på Radio Norge. - Vi må hele tiden fornøye og videreutvikle oss for å være relevante, sier Svein Mellgren, med Andreas sin erfaring er vi sikre på at vi har rett mann til å hjelpe oss å fornyet et av Norges lengstlevende morgenkonsept fortsetter Mellgren.

Andreas Velle begynner i Bauer Media 1. desember.

  • Mer om: Bauer Media - alle saker

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse