Annonse

Radiodager flyttes til nye lokaler

26.08.2021 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Tidligere har det blitt arrangert på Meet Ullevål. Nå flytter både Radiodager og Prix Radio til nye lokaler. Påmeldingen er åpnet!


Hasle Linie - Foto: Radiodager.no

– I år arrangeres selve fagkonferansen på Quality Hotell 33 på Økern – et lekkert lokale med gode foredragssaler. Festen flyttes til Quality Hotel Hasle Linie på Hasle, så notér allerede nå at arrangementet er to forskjellige steder- vi vil ikke at noen skal dra feil sted og komme for sent til festen, sier Morten Scott Janssen, daglig leder i Radiodager.

Som tidligere vil Radiodager gå over to dager, i år er datoene torsdag 28. oktober og fredag 29. oktober.

– I tillegg til fagprogrammet på dagtid er det arrangementer på kveldstid. Torsdag 28. oktober arrangeres det en omvisning i P4s splitter nye lokaler på Hasle, med påfølgende quiz og forfriskninger i Nents kantine, sier Janssen.

Og fredag kveld er det tid for radio- og podkastsbransjens gjeveste prisutdeling – Prix Radio.

– Sist vi møttes til Prix Radio arrangerte P3 en fantastisk etterfest. I år tar P4 over stafettpinnen. Etter at alle prisene er delt ut fredag kveld, vil det bli etterfest med DJ, aktiviteter, mingling og feiring av hele bransjen i samme lokaler som Prix Radio. Dette blir to dager fylt med både inspirasjon og hygge, så hold av tid i kalenderen allerede nå, sier Janssen.

  • Les mer om dette på: radiodager.no Ekstern lenke

  • Mer om: Konferanser - Arkiv

  • Følg oss:     -  RSS:

    Annonse