Annonse

To nye stemmer i Stå Opp på Radio Rock

16.08.2021 - Kyrre Dahl

Anne Sem-Jacobsen blir ny programleder for morgenshowet sammen med Niklas Baarli og Halvor Johansson.

Anne Sem-Jacobsen, Halvor Johansson og Niklas Baarli - Foto: Kenneth Sporsheim/Radio Rock.

Fredag ble det kjent at NRK og Radio 1-programleder Niklas Baarli blir å høre på morgenshowet på Radio Rock. Halvor Johansson fortsetter i "Stå opp", men han får også selskap av enda en ny stemme: Anne Sem-Jacobsen.

Niklas Baarli er kjent for mange gjennom radioprogrammer som NRK P3s «Verdens rikeste land» og podkaster med forloveden Benjamin Silseth. 32-åringen fra Moss har også jobbet med valgsendinger på NRK TV, vandret Norge på langs i «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis», og nylig ble han programleder i «God kveld Norge» på TV2.

Han kommer fortsatt til å være et fast innslag på TV-skjermen fremover, både i «God kveld Norge» og som deltaker i «Farmen kjendis» på samme kanal, men blir altså også å høre på Radio Rock hver morgen:

– Radio er jo min egentlige lidenskap, og det å lage morgenradio er den ultimate måte å våkne på! Jeg gleder meg til å få leke på radio med to fantastiske folk, og ikke minst prøve meg i rockens verden, sier Baarli.

Nå får lytterne av Radio Rock også stifte bekjentskap med en stemme som er helt fersk i radiosammenheng. Anne Sem-Jacobsen har blant annet jobbet som tekstforfatter, skuespiller, barista og jordbærplukker. Hun har gitt ut popmusikk under artistnavnet Miss Jacobs, og i høst debuterer hun også med sin første bokutgivelse. Nå stepper hun inn i «Stå Opp!»-studio etter at Henrik Bjørnstad gir seg som programleder, og mens Olav Svarstad-Haugland tar pappaperm.

– Egentlig er jeg bare au pairen til Olav, men etter en sen aften med GT og stein-saks-papir tapte Olav, så han får bli hjemme med ungen selv mens jeg tar over radiojobben. Jeg er i Radio Rock fordi det ser tøft ut på Facebook. Og det er tøffere å si enn Radio Randsfjord, sier Jacobsen.

36-åringen fra Hønefoss beskriver seg selv som en menneskeliggjøring av «Joker Nord». – Jeg kan litt om alt, men er ikke ordentlig god i noe. Styres av sola og er A-menneske på sommeren, og helt nede på C i desember. Oppfostret på lungemos og fondue, med en vimsete interesse for ulike sporter og temaer – og kan stille opp med fun facts, latterkrampe, totenutrykk og franske gloser.

Komiker Halvor Johansson har sittet i programlederstolen siden «Stå Opp!» ble startet tilbake i 2016, og gleder seg til å ta fatt på høstsesongen med nye stemmer i studio.

– Det er jo to energibunter, dette, så det blir jo min jobb å forsøke å ha en viss kustus på det som fort kan bli radioens svar på en tønne med aper, sier 32-åringen fra Drammen.

– Men det er jo ikke bare jeg som får en utfordring, for de må jo leve med meg også! Jeg har utviklet en viss mengde divanykker, og har en følelse av at «Stå Opp!» er litt «min baby». I tillegg har jeg kort lunte. Forferdelig kombo, så det håper jeg de er klare for!

«Stå Opp!» med Halvor Johansson, Anne Sem-Jacobsen og Niklas Baarli sendes hverdager fra kl. 6 til 10 på Radio Rock.

  • Mer om: Bauer

  • Følg oss:     -  RSS:


    Annonse