Annonse

Niklas Baarli til Radio Rock

13.08.2021 - Kyrre Dahl

Tidligere NRK og Radio 1-programleder skal nå rocke morgenen på nok en Bauer-kanal.

Niklas Baarli (t.h) i Radio 1-tiden - Foto: Bauer Media

Niklas Baarli ble kjent som programleder i NRK P3 og har også vært innom nylanseringen av Radio 1. Nå blir han å høre på en annen Bauer-kanal, nemlig Radio Rock.

Der skal Baarli være med og lede morgensendingen sammen med blant andre Halvor Johansson. Overfor Se og Hør snakker han svært entusiastisk om den nye jobben:

- Det blir fantastisk. Jeg elsker radio og det er jo egentlig det jeg kan og driver med. Jeg har drevet med radio siden jeg var 13 år, så det å komme tilbake til den plattformen nå føles jo helt riktig, forteller han, og legger til:

- Men det å skulle stå opp 05.30 i årevis framover er jo et lite helvete, men hva gjør man ikke for kunsten. - Jeg gruer meg jo til å stå opp hver eneste morgen og bli han fyren som må dra først hjem fra byen fordi jeg skal opp tidlig dagen etter, sier Baarli til seher.no.

- Det er noe helt magisk med det å våkne opp sammen med masse lyttere. Man får et spesielt bånd, så jeg tenker jeg er verdens heldigste som får sende morgenradio igjen, påpeker han.

Les hele saken hos Se og Hør

  • Hva mener du om dette? Kommenter saken på Facebook - Radionytt.no
  • Vil du lytte til en av Bauers kanaler: Lytte.no - Bauer Media


    Annonse