Annonse

Nok en sommer med Hilde Hummelvoll

18.06.2021 - Kyrre Dahl - Mer om Bauer Media

Hummelvoll er tilbake i det hun kaller drømmejobben på Radio Vinyl, med en ny serie om tidenes største sommerslagere.

Hilde Hummelvoll - Foto: Bauer Media

– Sommerjobb i Radio Vinyl er jo drømmen. Tenk å få vasse i gamle, gode hits! Rett og slett velge fra øverste hylle og glede lytterne med tipp topp nostalgi, sier Hummelvoll. Gjennom hele sommeren kan lytterne glede seg over et gjenhør med stemmen mange kjenner godt fra TV-suksesser som Forandring fryder, Kvelden før kvelden og Sommeråpent. Nå lager hun en ny serie med sommerinnslag der hun tar for seg de aller største sommerslagerne.

Blant sangene hun forteller om er kjente singler fra band og artister som The Supremes, Stevie Wonder, Tom Jones og The Rolling Stones. Hummelvoll har også en personlig favoritt i platebunken. – «The Boxer» av Simon & Garfunkel er nok den jeg liker aller best. Jeg har aldri visst noe om bakgrunnen til sangen, men i arbeidet med denne serien fant jeg ut at den ble til i en periode da Simon følte seg misforstått og urettferdig behandlet av pressen, sier Hummelvoll.

Paul Simon har fortalt at teksten handlet om ham selv, og at dette var hans måte å si tydelig ifra om at han ikke godtok mer mobbing. – Hvis ikke pressen sluttet å hakke på ham, kom han til å stikke av. Teksten handler om en bokser som husker hvert eneste slag han har tatt imot, og hver boksehanske som har delt dem ut. Heldigvis forble han der han med rette hørte hjemme – i musikkbransjen, fortsetter Hummelvoll.

Selv om de fleste av sangene er muntre pop-, rock- og soulslagere, er det også mer melankolske innslag i serien. – Det er jo også litt deilig å ha med en skikkelig sørgelig sommerlåt, nemlig Skeeter Davis’ «The End of the World». Det skader ikke å gråte en skvett i sommervarmen!

Selv har Hummelvoll tenkt å tilbringe store deler av ferien på den jordbær-røde hytta på Sørlandet. Litt jobb blir det kanskje, når det skal bygges ny vegg med dør ut til hagen fra kjøkkenet. Men forhåpentligvis blir det mye tid til avslapning i sommersolen med de gode, gamle sommersangene på radio. Hilde Hummelvolls sommerinnslag sendes hver dag på Radio Vinyl.

  • Hva mener du om dette? Kommenter saken på Facebook - Radionytt.no
  • Vil du lytte til en av Bauers kanaler: Lytte.no - Bauer Media


    Annonse