Annonse

Dato fastsatt for Radiodager

07.06.2021 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl - Mer om Radiodager/Radiodays Europe etc.

Radiodager blir arrangert senere i år, men nå er tiden inne for å melde på bidrag til Prix Radio.


Prix Radio 2019 - FOTO: Tor Erik Schrøder / Radiodager

Etter at fjorårets konferanse måtte gjennomføres digitalt satser Radiodager på at vi skal kunne møte andre radiofolk i år, hvis man vil. Det kommer fram i den siste episoden av podcasten Radionytt, der vi snakker med daglig leder i Radiodager, Morten Scott Janssen.

- I år ser det ut til å vi i hvert fall skal ha et fysisk arrangement...., men vi legger opp til at det blir et hybrid arrangement hvor vi også må tilby en nettløsning så folk kan følge sesjoner og prisutdelingen på kvelden, sier han.

I år blir det Radiodager 28. og 29. oktober. Det betyr at konferansen blir litt seinere i år enn tidligere år. Det er flere årsaker til det, blant annet pandemien og det faktum at det er mange konferanser som skal arrangeres i høst og det har vært vanskelig å finne plass.

Men, flyttingen gjør også at Prix Radio blir mer aktuell enn noensinne. Publiseringsperioden for innslag til Prix Radio går i år helt til 31. mai og det er åpent for å levere bidrag fra 10. juni. Det er forskjellige måter å levere inn på for NRK, Bauer, P4-gruppen og Norsk lokalradioforbund.

- Nå ligger alt ute på radiodager.no, så ligger det en ganske grei beskrivelse der om hva som gjelder for hver kategori, forteller Janssen.

I Danmark har Radiodays nå blitt omdøpt til Audiodays der også podkaster og lydbøker m.m. er inkludert. Scott Janssen forteller at de har snakket om å gjøre noe lignende i Norge.

Hør mer om Radiodager og ikke minst om hvordan du kan melde på innslag til Prix Radio i podkasten Radionytt. Hør den nedenfor.

Les mer om konferansen på: radiodager.no Ekstern lenke

  • Hør flere episoder av: Radionytt Podcast

  • Kommenter og følg på: Facebook eller Twitter


    Annonse