FØLG OSS PÅ        

site search by freefind

  Forsiden
  Nettradio
  Podcast
  In English
  Lyttertall
  Radionavn
  Kommentarer
 
Radioreklame
  Informasjon
  Kontakt
  Annonse-info
  Nyhetsbrev
  Nyhetsfeed

KATEGORIER:

  NRK
  P4-gruppen
  Bauer Media
  Lyd/Bilde
  Lokalradio
  Utenriks
  Podkast
  Diverse
  Økonomi
  Radiodager
  Utstyr
  Politikk


JULERADIO ÅRET RUNDT


LYTTE TIL RADIO


Stor oversikt over Billig forbrukslån,, beste kredittkort og gyldige rabattkoder finner du hos Nettavisen.


Reiselysten? Få reisetips via reisebloggen Ja, det er mulig!erdetmulig.no

  NETTRADIO:
Podkasten som tar deg inn i garderoben
Carina Olset og Carl Andreas Wold med sportshistorier i ny podkast.

Mer om Nettradio

FOTO: JONAS JEREMIASSEN TOMTER / NRK

RADIONYTT.NO - 16.11.20 - KYRRE DAHL


Carina Olset og Carl Andreas Wold har til sammen dekket over 400 store og små sportsbegivenheter i inn- og utland. Nå vil de fortelle deg alle de beste innside-historiene – mye om de store øyeblikkene, men også litt om urinprøver og lykketruser - og andre sportshistorier du ikke visste du var nysgjerrig på.

Carina Olset og Carl Andreas Wold deler en mangeårig lidenskap for sport. Det ferske programlederparet hadde sitt første samarbeid i 2006, da Carina var fersk sportsreporter i NRK.

– Vi møttes bokstavelig talt på glattisen, det var i Vikingskipet da jeg var på mitt aller første skøyte-oppdrag. Carl Andreas hjalp meg med å skille hvem som var hvem, ler Carina.

– Begge ble skremt ut for å dekke lengdeløps-skøyter, så egentlig er det denne litt rare, sære og gammeldagse sporten som har ført oss sammen og gjort oss til så gode venner at vi kan ha denne podkasten sammen nå, supplerer Carl Andreas.

Carina og Carl Andreas anslår at de begge har dekket omkring ti mesterskap i året hver for seg, noe som rundt regnet skulle bli over 400 forskjellige sportsarrangementer over tjue år.

Carl Andreas markerer faktisk 20-årsjubileum som sportsreporter i år, med ni års fartstid i TV 2 Sporten før han meldte overgang til NRK i 2010. Carina kan på sin side tikke inn 14 år som ansatt i NRK Sport, med unntak av et års tid i Barne-TV.

På lista over mesterskap de har rapportert fra finner vi vinter-OL og sommer-OL, VM i alpint, skøyter, sykkel, friidrett, fotball, ski, rally, all verdens verdenscuper, mesterskap i tennis, golf, Tour de France, norgesmesterskap av alle slag og Paralympics, for å nevne noen.

Nå har de begge overtenning på å fortelle om sportshistorier fra alle verdens hjørner. De forteller at de har lyst til å snakke om mer enn de vanlige sportsoppdateringene du får på nettsider eller den sporten du er vant til å følge på TV eller radio.

– Vårt mål er å fortelle de vilt mange andre historiene som finnes i sportens verden, fra tidenes morgen til i dag, sier Carina.

Og mens sportsdekningen vanligvis er preget av hektiske direkterapporter eller korte og nøye planlagte presentasjoner, håper Carina og Carl Andreas at podkasten deres vil gi lytterne et godt pusterom i hverdagen.

– Lytterne skal få en time med god sportsstemning hver fredag. Kanskje klarer vi å gi gjestene våre mer ro og taletid til å dele noen historier de ikke har fortalt før. Vi håper også at podkasten fører til at BÅDE den sportsinteresserte onkelen din OG venninna di som ikke ser sport på TV, får lyst til å samles i lunsjen for å fortelle historiene videre, sier Carl Andreas.

Podkasten «Sporten» fra NRK Sport har premiere fredag 20. november og publiseres i appen NRK Radio hver fredag framover.

 • Les også: Gode nyheter fra Sonos

 • Si din mening på: Facebook - Radionytt

 • Lytt til: Nettradio fra hele verden

 •   SISTE NYTT FRA RADIONYTT.NO:
   NYHETSBREV:
  Meld deg på vårt nyhetsbrev
  Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
  Les mer...
    LYTTERTALL:
  Diverse lyttertall
  Her finner du lyttertall for riksradio, lokalradio og utlandet.
  Les mer...
   PERSONVERN:
  Radionytt.no samler ikke inn informasjon, med unntak av nyhetsbrev som krever aktiv innmelding, se nedenfor. Radionytt.no bruker imidlertid tredjeparts annonsører som kan legge igjen en cookie på din datamaskin. Vi har bevisst valgt bort personifisert reklame. Kontakt
   NYHETSBREV:
  Meld deg på
  Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
  Les mer...
    REKLAMEPRODUSENTER:
  Radioreklame
  Vår fyldige liste over stemmer og produsenter.
  Les mer...
    SPILLELISTER:
  Hvilken låt?
  De hva og hvem som spilles på radio.
  Les mer...
    RADIONYTT.NO IN ENGLISH:
  News in English
  Stories from the Norwegian radio industry, in English
  Read more....
   TVNYTT.NO:  MER FRA TVNYTT.NO