FØLG OSS PÅ        

site search by freefind

  Forsiden
  Nettradio
  Podcast
  In English
  Lyttertall
  Radionavn
  Kommentarer
 
Radioreklame
  Informasjon
  Kontakt
  Annonse-info
  Nyhetsbrev
  Nyhetsfeed

KATEGORIER:

  NRK
  P4-gruppen
  Bauer Media
  Lyd/Bilde
  Lokalradio
  Utenriks
  Podkast
  Diverse
  Økonomi
  Radiodager
  Utstyr
  Politikk


JULERADIO ÅRET RUNDT


LYTTE TIL RADIO


Stor oversikt over Billig forbrukslån,, beste kredittkort og gyldige rabattkoder finner du hos Nettavisen.


Reiselysten? Få reisetips via reisebloggen Ja, det er mulig!erdetmulig.no

  BAUER MEDIA:
Radio Rock pusser opp
Suzanne rocker opp helgene og Jørn tar over i lunchen

Mer om Bauer Media


RADIONYTT.NO - 28.08.20 - KYRRE DAHL


Etter å ha servert lytterne rock og selskap gjennom arbeidsdagen i en årrekke, får Radio Rocks Suzanne Aabel heretter ansvar for kanalens nye helgesendinger. Bokassa-vokalist og tidligere P3-programleder Jørn Kaarstad flytter samtidig inn i lunchsendingene.

Suzanne Aabel påstår hun ikke har sett forskjell på helg og hverdag siden hun sluttet med lørdagsgodt og Midt i Smørøyet en gang på 90-tallet. Så nå gleder hun seg til å få følelsen av "rom og tid og sted" igjen, og forteller at hun har et par spennende prosjekter på gang som hun har trua på at blir dritbra innhold!

- Haha, bare det å vite at helgene er dedikert til det jeg elsker aller mest, tross alt... masse rock! Og min egen stemme! Etter 4 år på formiddagssendingen skal det bli godt å etablere en ny tralt!, sier hun i en pressemelding. Resten av uka skal Suzanne nå ta fatt på oppgaver utenfor radiostudio.Jørn Kaarstad og Suzanne Aabel Foto: Kenneth Sporsheim, Radio Rock

Tidligere P3- og P13-programleder Jørn Kaarstad tok over kveldssendingene på Radio Rock tidligere i år. Nå dobler han sendetiden og flytter over til lunchstrekket på stasjonen!

Alle hverdager fra 10 til 14 skal fylles med ekte rock, jovial rogalending og dagens snakkiser. Sammen med en og annen overraskelse:

- I P3 drev jeg og snek inn rockelåter her og der når sjefene ikke fulgte med. Det slipper jeg jo heldigvis på Radio Rock. Men det kan jo hende jeg får lyst til å snike inn en og annen godlåt likevel... Heldigvis så ser det ut som band fremdeles slipper nye låter. Deftones kommer jo straks med ny fullengder, Mastodon med en slags B-side-samler og forhåpentligvis får vi mye annet snacks i løpet av høsten, som plutselig kan dukke opp i sendinga!Stian Eliassen og Stein Johnsen. Foto: Foto: Rune Kongsro/Kenneth Sporsheim, Radio Rock

Med både Suzanne og Jørn over i nye posisjoner, åpner det opp for flere justeringer på sendeskjemaet.

Stå Opp, Torkil Torsvik og Alex Rosèn Show er allerede i gang med sine høstsesonger, og fra mandag kveld er det klart for et minicomeback fra en annen av Jørns gamle P3-kollegaer:

Stian Eliassen har holdt seg mest i kulissene på Radio Rock de siste årene, men har vært å høre som stand-in med ujevne mellomrom. Nå tar han over kveldssendingene etter Jørn, mandag til torsdag fra 18 til 20, med musikk som hjelper til å holde energien på topp!

Fredag 4.september bringer med seg sesongpremiere på radiolegenden Stein Johnsens hjertebarn; Radio Rock Live! To timer dedikert til det vi liker best og savner mest; konserter!!

 • Les også: Fra Morgenklubben til podkastsjef

  Hva mener du om dette? Kommenter saken på Facebook - Radionytt.no

 • Vil du lytte til en av Bauers kanaler: Lytte.no - Bauer Media

 •   SISTE NYTT FRA RADIONYTT.NO:
   NYHETSBREV:
  Meld deg på vårt nyhetsbrev
  Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
  Les mer...
    LYTTERTALL:
  Diverse lyttertall
  Her finner du lyttertall for riksradio, lokalradio og utlandet.
  Les mer...
   PERSONVERN:
  Radionytt.no samler ikke inn informasjon, med unntak av nyhetsbrev som krever aktiv innmelding, se nedenfor. Radionytt.no bruker imidlertid tredjeparts annonsører som kan legge igjen en cookie på din datamaskin. Vi har bevisst valgt bort personifisert reklame. Kontakt
   NYHETSBREV:
  Meld deg på
  Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
  Les mer...
    REKLAMEPRODUSENTER:
  Radioreklame
  Vår fyldige liste over stemmer og produsenter.
  Les mer...
    SPILLELISTER:
  Hvilken låt?
  De hva og hvem som spilles på radio.
  Les mer...
    RADIONYTT.NO IN ENGLISH:
  News in English
  Stories from the Norwegian radio industry, in English
  Read more....
   TVNYTT.NO:  MER FRA TVNYTT.NO