FØLG OSS PÅ        

site search by freefind

  Forsiden
  Nettradio
  Podcast
  In English
  Lyttertall
  Radionavn
  Kommentarer
 
Radioreklame
  Informasjon
  Kontakt
  Annonse-info
  Nyhetsbrev
  Nyhetsfeed

KATEGORIER:

  NRK
  P4-gruppen
  Bauer Media
  Lyd/Bilde
  Lokalradio
  Utenriks
  Podkast
  Diverse
  Økonomi
  Radiodager
  Utstyr
  Politikk


JULERADIO ÅRET RUNDT


LYTTE TIL RADIO


Stor oversikt over Billig forbrukslån,, beste kredittkort og gyldige rabattkoder finner du hos Nettavisen.


Reiselysten? Få reisetips via reisebloggen Ja, det er mulig!erdetmulig.no

  BAUER MEDIA:
Viral suksess for sinna Halvor
Radio Rocks Halvor Johansson fyrte seg opp over bærumsforeldre.

Mer om Bauer Media

Halvor Johansson (i midten), sammen med sine makkere Olav Svarstad-Haugland(t.v.) og Henrik Bjørnson. Foto: Bauer Media

RADIONYTT.NO - 28.08.18 - KYRRE DAHL


Hver femte person du møter på gata har fått med seg videoen der Radio Rock-programleder Halvor Johansson fyrer seg opp over bærumsforeldre, skoleveske til 17.000 og Sandvika Storsenters inspirasjonsblogg.

Da Sandvika Storsenter i reklamerte for skoleveske - for deg som ikke vil gå med sekk - til nesten 17.000 kroner var det flere som reagerte, og saken ble blant annet omtalt av Budstikka.no.

Da komiker og programleder Halvor Johansson i Radio Rocks morgenprogram "Stå opp" leste om saken, klarte han ikke holde bladet fra munnen - og fyrte seg opp på radioen med en rekke verbale sleivspark, mens medprogramledere Henrik Bjørnson og Olav Svarstad-Haugland bare kunne gjøre sitt beste for å henge med. Den daglige spalten "Ta deg sammen" handler nettopp om å lette på trykket overfor folk, bedrifter, organisasjoner eller steder som etter Johanssons mening fortjener litt tyn.

Rekordtall

Videoen av Halvors utblåsning mot enkelte Bærumsforeldre ble senere publisert på Radio Rocks facebookside, og har tydeligvis truffet en nerve. Til nå har posten nåt 1,6 millioner mennesker på det sosiale nettverket. Videoen blitt sett 900.000 ganger, og mer enn 65.000 har valgt å trykke på liker-knappen eller å dele videoen med sine egne facebookvenner.. Reaksjonene er stort sett positive, forteller Johansson.

- Noen få misser poenget med at dette er satire, og føler seg krenka på vegne av Bærumsfolk, men de fleste gir tommel opp, sier seg enige i kritikken eller kjenner seg igjen i behovet for en utblåsning, sier Halvor Johansson.

"Hvis en hund blir sjuk, og det er for dyrt å operere - så blir hunden avliva. Nå begynner noen bærumsforedre å bli litt dyre... jeg bare sier det", harselerer Johansson i videoen, til sjokkert latter fra sine kumpaner i studio.

Satire

- "Stå Opp" er et dagsaktuelt radioprogram på Radio Rock med tre komikere i studio, forklarer han. - Da kommer det med på kjøpet at satire rundt aktuelle saker er en del av jobben, og at spissformuleringene sitter løst.

Selv om 29-åringen, som selv er fra Drammen, fyrer løs mot Bærum i videoen, sier han at han ikke har noe mot folk derfra, eller fra andre steder for den saks skyld.

- Nei, hærregud! Jeg er bare en harrytass av en gladgutt fra Drammen som ikke forstår hvorfor det skal være nødvendig å lære opp ungene sine til å dømme andre etter hvor de kommer fra, hvilke merkeklær de har eller hvordan de ser ut. Men kom igjen da, skoleveske?! Til 17 løk?! Nå må de faktisk bare ta seg sammen, ler han!

"Stå opp", med Halvor Johansson, Olav Svarstad-Haugland og Henrik Bjørnsson kan høres alle hverdager fra 06 til 10 på Radio Rock.

SE VIDEO: HALVORS UTBLÅSNING Via Facebook

Lytte? Klikk her for å lytte på Bauer Medias kanaler, via Lytte.no

Si din mening på: Facebook - Radionytt

  SISTE NYTT FRA RADIONYTT.NO:
 NYHETSBREV:
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
Les mer...
  LYTTERTALL:
Diverse lyttertall
Her finner du lyttertall for riksradio, lokalradio og utlandet.
Les mer...
 PERSONVERN:
Radionytt.no samler ikke inn informasjon, med unntak av nyhetsbrev som krever aktiv innmelding, se nedenfor. Radionytt.no bruker imidlertid tredjeparts annonsører som kan legge igjen en cookie på din datamaskin. Vi har bevisst valgt bort personifisert reklame. Kontakt
 NYHETSBREV:
Meld deg på
Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
Les mer...
  REKLAMEPRODUSENTER:
Radioreklame
Vår fyldige liste over stemmer og produsenter.
Les mer...
  SPILLELISTER:
Hvilken låt?
De hva og hvem som spilles på radio.
Les mer...
  RADIONYTT.NO IN ENGLISH:
News in English
Stories from the Norwegian radio industry, in English
Read more....
 TVNYTT.NO:MER FRA TVNYTT.NO