FØLG OSS PÅ        

site search by freefind

  Forsiden
  Nettradio
  Podcast
  In English
  Lyttertall
  Radionavn
  Kommentarer
 
Radioreklame
  Informasjon
  Kontakt
  Annonse-info
  Nyhetsbrev
  Nyhetsfeed

KATEGORIER:

  NRK
  P4-gruppen
  Bauer Media
  Lyd/Bilde
  Lokalradio
  Utenriks
  Podkast
  Diverse
  Økonomi
  Radiodager
  Utstyr
  Politikk


JULERADIO ÅRET RUNDT


LYTTE TIL RADIO


Stor oversikt over Billig forbrukslån,, beste kredittkort og gyldige rabattkoder finner du hos Nettavisen.


Reiselysten? Få reisetips via reisebloggen Ja, det er mulig!erdetmulig.no

  KOMMENTAR:
P4 sendte show direkte fra Drammen
Sindre Møllerhaug kommenterer sommerturnéen til P4

Mer om Kommentarer

Foto: Sindre Møllerhaug

RADIONYTT.NO - 19.07.17 - Kommentar


Hver dag i juli reiser P4 rundt til forskjellige byer i Norge på turné og sender show direkte ute, innom 16 av landets mest populære feriebyer langs kysten på Sør- og Østlandet.

På lørdag 15. juli var de på Bragernes Torg i Drammen. De begynte klokken 12:00 og underholdt oss, men først klokken 13:00 begynte de å sende direkte og sluttet klokken 15:00

Etter nyhetene satte nyhetsoppleseren over til Michael Andreassen som stå på scenen og sa at han har lov til å si at Drammen er verdens vakreste by. Han smilte og sa at nå sender de direkte fra Bragernes Torg i Drammen.

Under sendingen var det konkurranser. Programlederne prøvde seg på standen til Meny og grillet. Michael Andreassen vant ikke første runden, men etterhvert fikk han det bedre til og fikk det beste resultatet. En av programlederne han konkurrerte mot sa da at han fortjener å vinne, han er tross alt på hjemmebane.

Meny hadde masse smaksprøver på standene og vi fikk smake et måltid som tar under 20 minutter å lage på grillen. Nye Ford Fiesta sto på torget med framdørene åpne. P4 hadde Kahoot-konkurranse hvor man kunne vinne DAB-radio eller Tiny C5 DAB-adapter til bil.

Var en stand med DAB-adapter. Jeg fikk spørsmål om jeg har DAB i bilen min og da svarte jeg at jeg har ikke bil, men har DAB+ innebygget i lommeradioen og er fornøyd med det.-DAB bruker så mye mer strøm på lommeradioen enn FM gjør. Hørte bare på FM den helgen jeg var i Drammen, for jeg fikk inn alle rikskanalene fra Vestfold og Oslo. Ellers var det nok lokalradioer å velge mellom. Hørte mest på Radio Metro, men måtte bytte frekvens avhengig av hvor jeg gikk. 88,4 - 93,9 - 100,8 - 101,8 - 106,8 var frekvensene jeg byttet mellom. Hørte mye på andre kanaler også, blant annet P4 når dekningen var god nok. Fikk den inn best på 92,6 og noen ganger også godt på 90,7.

Lommeradioen bruker hodetelefonene sin ledning som antenne og kvaliteten på mottaket blir ikke da alltid like godt som bilantenne på taket.

Jeg reiste fra Haugesund til Drammen alene. Hadde bare veldig lyst til å se hva dette var for noe. Og så fikk jeg testet FM radioen i Buskerud. Av rikskanalene var Radio Norge best på FM 107,9. Drammen er ikke så langt fra Vestfold og Oslo og får da inn frekvenser fra de to fylkene.

I Telemark var det mange steder uten noenting på FM båndet. Seljord får inn NRK P2 på FM 92,3. Lokalradio i Notodden ble mye bedre etter NRK slukket, men fra Åmot til Haukeli i Vest-Telemark er det likt med lokalradio. Stort sett ingenting, i mange bygder hvor NRK P1 før var alene på FM.

Kommentaren er skrevet av Sindre Møllerhaug, ivrig radioentusiast fra Haugesund. Besøk gjerne hjemmesiden hans: www.sindremollerhaug.no.

Si din mening på vår: Facebook-side


NYHETSBREV:

Skriv inn din epost-adresse i boksen ved siden av og få radionyhetene på epost.
FEILMELDING! På grunn av misbruk har vi måttet stoppe den automatiske innmeldingen av nyhetsbrevet. Se nedenfor for hvordan du kan melde deg på:

Send en EPOST til

nyhetsbrev krøll alfa radionytt.no

- Skriv Påmelding i tittelfeltet og vi ordner resten.
Vi beklager, vi jobber med å finne et bedre system
  SISTE NYTT FRA RADIONYTT.NO:
 NYHETSBREV:
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
Les mer...
  LYTTERTALL:
Diverse lyttertall
Her finner du lyttertall for riksradio, lokalradio og utlandet.
Les mer...
 PERSONVERN:
Radionytt.no samler ikke inn informasjon, med unntak av nyhetsbrev som krever aktiv innmelding, se nedenfor. Radionytt.no bruker imidlertid tredjeparts annonsører som kan legge igjen en cookie på din datamaskin. Vi har bevisst valgt bort personifisert reklame. Kontakt
 NYHETSBREV:
Meld deg på
Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
Les mer...
  REKLAMEPRODUSENTER:
Radioreklame
Vår fyldige liste over stemmer og produsenter.
Les mer...
  SPILLELISTER:
Hvilken låt?
De hva og hvem som spilles på radio.
Les mer...
  RADIONYTT.NO IN ENGLISH:
News in English
Stories from the Norwegian radio industry, in English
Read more....
 TVNYTT.NO:MER FRA TVNYTT.NO