FØLG OSS PÅ        

site search by freefind

  Forsiden
  Nettradio
  Podcast
  In English
  Lyttertall
  Radionavn
  Kommentarer
 
Radioreklame
  Informasjon
  Kontakt
  Annonse-info
  Nyhetsbrev
  Nyhetsfeed

KATEGORIER:

  NRK
  P4-gruppen
  Bauer Media
  Lyd/Bilde
  Lokalradio
  Utenriks
  Podkast
  Diverse
  Økonomi
  Radiodager
  Utstyr
  Politikk


JULERADIO ÅRET RUNDT


LYTTE TIL RADIO


Stor oversikt over Billig forbrukslån,, beste kredittkort og gyldige rabattkoder finner du hos Nettavisen.


Reiselysten? Få reisetips via reisebloggen Ja, det er mulig!erdetmulig.no

  RIKSRADIO - NRK:
P3 fyller 20 år
Feirer hele uka med gamle kjente

Mer om NRK

Espen Thoresen Foto: Tom Øverlie, NRK


RADIONYTT.NO - 01.10.13 - Kyrre Dahl


NRK P3 fyller 20 år. Jubileet feires i en hel uke fra 30. september til 6.oktober. Det blir alt fra comeback av gamle helter til kremen av norske rapartister live under sending. Radioresepsjonen får ekstra sendetid og en fjerde resepsjonist.

NRK P3 har siden starten 2. oktober 1993 vært en unik kanal for ny musikk, ny humor og Norges beste underholdningstalenter. Det er få personer i underholdningsbransjen som ikke har jobbet i P3, og i 2013 er det program som Radioresepsjonen, P3morgen og Verdens Rikeste Land som gjør kanalen mer populær enn noensinne.

P3 er en kanal som har betydd mye for unge gjennom 20 år, og denne fantastiske høsten bekrefter at de fortsatt trykker P3 til sitt hjerte, sier P3-redaktør Tone Donald. ? Vi lever i en tid der unge har utrolig mange underholdningskanaler, og høstens radiotall viser at vi er en av de viktigste radiokanalene i målgruppa. Det har vi jobbet hardt for å være, og jeg er utrolig stolt.

Fire resepsjonister og comeback av gamle helter

De tre radioresepsjonistene, Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim, får en ekstra sendetime hver dag. Samtidig får de selskap av en fjerde resepsjonist; fire heldige lyttere blir plukket ut og får være med i hver sin sending.

Espen Thoresen, som blant annet var programleder for XL, lager bursdagsradio fra kl. 14 til 15, hele uka. I tillegg til å tulleringe og spille litt mer rock enn vanlig, inviterer han gamle P3-stemmer inn i studio hver dag, deriblant Atle Antonsen og Johan Golden.


HC og Howard. Foto: Kim Erlandsen, NRK

Howard og HC Andersen er to andre P3-legender som var med på å bygge opp kanalen i sin tid. Fredag 4. oktober blir det derfor comeback med «HC og Howards bærbare fredagsparty» fra kl. 15 til 18. Gutta som fikk en hel generasjon til å bruke uttrykk som "Hey-hey-heeeey" og «balalaika!» på slutten av 90-tallet, gleder seg til å lage radio sammen igjen.

National Rap Show fra Store Studio

4. oktober sender P3s lengstlevende program fra Store Studio. National Rap Show, med Tommy Tee og DJ Herkules, feirer altså to tiår med radiosendinger. Dette markeres med kremen av norske rapartister som spiller live under sending.

Lørdagsrådet med gamle P3-stemmer

5. oktober sprer Lørdagsrådet av sin visdom med tidligere P3-profiler i studio. Det samme gjør P3morgen som har tidligere profiler som gjester hele uken. Ken og Torkil i Miksteip presenterer ulike deler av P3s musikkhistorie gjennom hele uka.

Kilde og foto: NRK

  SISTE NYTT FRA RADIONYTT.NO:
 NYHETSBREV:
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
Les mer...
  LYTTERTALL:
Diverse lyttertall
Her finner du lyttertall for riksradio, lokalradio og utlandet.
Les mer...
 PERSONVERN:
Radionytt.no samler ikke inn informasjon, med unntak av nyhetsbrev som krever aktiv innmelding, se nedenfor. Radionytt.no bruker imidlertid tredjeparts annonsører som kan legge igjen en cookie på din datamaskin. Vi har bevisst valgt bort personifisert reklame. Kontakt
 NYHETSBREV:
Meld deg på
Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
Les mer...
  REKLAMEPRODUSENTER:
Radioreklame
Vår fyldige liste over stemmer og produsenter.
Les mer...
  SPILLELISTER:
Hvilken låt?
De hva og hvem som spilles på radio.
Les mer...
  RADIONYTT.NO IN ENGLISH:
News in English
Stories from the Norwegian radio industry, in English
Read more....
 TVNYTT.NO:MER FRA TVNYTT.NO