Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Norsk tuner setter ned prisen

Norsk Tuner setter ned prisen med drøyt 60 prosent for å styrke markedsposisjonen.- RADIONYTT.NO - 06.07.07 - Kyrre Dahl
Norsk Tuner vil at radiolyttere skal bruke Norsk Tuner Digitalradio, ikke LastFM, når de skal høre nettradio. I Skandinavia er det over 450 radiokanaler med musikk- og nyhetsradio. Hos Norsk Tuner kan du lytte på alle nesten kostnadsfritt.

Norsk Tuner setter ned prisen med drøyt 60 prosent for å styrke markedsposisjonen. Vi vil oppmuntre nye brukere til å oppdage radiotilbudet og den enestående brukervennligheten i Norsk Tuner Digitalradio, sier Øyvind Nondal, ansvarlig for Norsk Tuner.

Radiostasjoner som sender på Internett dekker behovet for de fleste. Nylig kom det en ny radiokanal i Sogn og Fjordane, Radio Vest - som satser på å bli størst i fylket. Radio Vest har sending kun på Internett og har tilbud om lokale nyheter og lokal musikk.

Men det er ikke bare Radio Vest som spiller musikk fra lokale artister. Radiokanalen Gotham Radio spiller som navnet tilsier mye musikk fra sjangeren goth og svartmetall fra nye og etablerte band i Norge, men også etablerte band i utlandet som Nightwish og musikk i den sjangeren. Gotham Radio er i dag mest populær i Sør-Amerika.

Kilde: NTB

 Se også:

IRMA 1000 på podkast
03.07.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: