Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Solfaktor i Østfold

Lokalradioene i Østfold satser på sommerunderholdning med Morten Marius Karlsen- RADIONYTT.NO - 25.06.07 - Kyrre Dahl
– Sommeren er radiotid. Da øker både antall lyttere, gjennomsnittlig lyttetid og frekvensen for hvor ofte innbyggerne i Moss er innom våre frekvenser. Vi utvider sendingene, og garanterer sommerstemning uansett vær, sier ansvarlig redaktør Rolf-Ivar Buerengen.

Morten Marius Karlsen har funnet fram solhatten, og inntar en tilbakelent stilling i studioet, der han skal lede lytterne gjennom fire timer «Solfaktor» hver dag mellom kl. 10 og 14 i hele sommer. Sendingen er et samarbeide mellom de tre stasjonene. – Badetemperaturer, konkurranser, og tips om hva du kan oppleve både i Østfold og på resten av Østlandet i sommer er noen av de daglige ingrediensene, selvsagt blandet med en og annen agurknyhet, forteller den rutinerte programlederen. – De siste dagene har vi også gravd dypt i musikk-arkivene for å finne frem de gode sommerlåtene fra de siste tiårene. I Solfaktor blir det mye musikk, og lytterne vil nok møte på musikk som bringer fram gamle sommerminner, advarer Morten Marius.

- Vi skal ut på strendene med sommershow i både Moss, Fredrikstad og Sarpsborg i hele juli, og flere ganger ukentlig skal våre reportere i tillegg dumpe flere hundre gule flaskeposter med premier over hele distriktet, forteller ansvarlig redaktør Rolf-Ivar Buerengen. - Det kan lønne seg å følge med hver dag mellom 10 og 14. I «Solfaktor» kommer nemlig Morten Marius til å gi lytterne hint om hvor vi dukker opp neste gang med flaskene som inneholder premier for ti-tusenvis av kroner.


Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Radio 3.0 på Radiodager
20.06.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: