Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Gir bort en times sending

Radio 1`s lyttere kan nå vinne en hel times sending live på stasjonen.- RADIONYTT.NO - 11.05.07 - Kyrre Dahl
Som et ledd i en ny markedsstrategi og med økt fokus på brukergenerert innhold, skal lytterne ta opp videoer av seg selv og sende de til Radio 1. Man vil da se eksempler på hvordan Radio 1-musikken preger hverdagen til lytterne. På www.radio1.no ligger allerede flere videoer.

”Dette styrker vår unike nærhet til lytterne, og vi får et personlig forhold til hvordan de faktisk lytter til oss. Dette gleder vi oss til å se. Vi tror også det finnes en genuin interesse for radio der ute, og gir derfor bort en hel times sending. Kanskje oppdager vi nye talenter, hvem vet?”, sier Anne Sofie Husevåg, Marketing Manager Radio 1.

Konkurransen gjøres i samarbeid med Expert, som gir vinneren en flatskjerm til en verdi av 10.000 kroner. De aller beste bidragene vil brukes i Radio 1 sin neste reklamefilm, så dette kan bety mye publisitet for den heldige vinneren.

”Dette er helt unikt i Norge, jeg tror ikke dette har vært gjort tidligere. Vi er en lokal radiostasjon, og det er dette som gjør oss unike i markedet og i stand til å gjennomføre denne typen kampanjer. Lojaliteten til merkevaren Radio 1 vil også øke som en følge av en tettere knytning mellom kanal og lytter”, sier Bente Klemetsdal, Adm.Dir i SBS Radio Norge AS.

Kilde: Pressemelding
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Veteran gir seg med lokalradio
10.05.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: