Nyheter - Innenriks:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2007    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Ny sjef i Radio 102

Bernt Jæger(39) er ansatt som daglig leder/ansvarlig redaktør i Radio 102 AS- RADIONYTT.NO - 26.03.07 - Kyrre Dahl
Bernt Jæger(39) er ansatt som daglig leder/ansvarlig redaktør i Radio 102 AS. Jæger kommer fra stillingen som senterleder for Amanda Storsenter. Han er diplomkandidat fra Varehandelens Høyskole. Bernt Jæger overtar stillingen i Radio 102 etter Per Helgesen fra 1. juni 2007.

Styreleder i Radio 102, Tonny Nundal, sier i en kommentar at Bernt Jæger med sin markedsbakgrunn vil styrke merkevarekompetansen i radioen. Han har også forventninger til at Jæger vil være med å tilføre hele mediehuset Haugesunds Avis kompetanse på viktige områder.

- Radio 102 er den største og mest suksessrike lokalradioen i landet med stabilt høye lyttertall og sunn og god økonomi. Den nye ledelsens største utfordring blir å utvikle radioen i en tid der medieutviklingen generelt er i endring. Bernt Jæger vil i lys av dette derfor få muligheten til å forme sin egen rolle som leder av kanalen, sier Nundal i en pressemelding.

- Jeg gleder meg til å begynne i Radio 102. For meg blir det en ny og spennende utfordring. Radio 102 er landets beste lokalradio med mange dyktige medarbeidere. Sammen med disse håper jeg å bidra til at radioen kan styrke sin posisjon ytterligere, sier Bernt Jæger.

Kilde og Foto: Radio 102
Vil du høre mer på radio?

Klikk her for å kjøpe radio


Vi samarbeider med Best-Buy, som er Experts nettbutikk.
TIPS ANDRE OM DENNE SAKEN
E-post: Se også:

Ny påskesatsing i P1
26.03.07

 Søk i Radionytt:


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med radionytt.no,s nyhetsbrev.

NYHETSBREV

 Tips oss:

Har du et nyhetstips?

Post@radionytt.no Annonsere:

Er du interessert i annonsere på radionytt.no?

Annonse-Info


 TVNytt.no: