TEKNISK INFO

Programvaren som brukes er den samme som Radionyhetene bruker for å distribuere nyhetssendinger. Med noen enkle tekniske grep går alt av seg selv. Filene blir automatisk oppdatert i radioens avviklingssystem, og sendes sammen med radioens egen musikk, reklame, jingler m.m.

Lydfilene lastes automatisk ned og spilles av i ditt avviklingssystem uten manuelle operasjoner. Filene legges kort tid før sending ut på en server for nedlasting. En egen nedlaster (gratis) sørger for at filen umiddelbart blir lastet ned til din stasjon. Du kan velge mellom flere filformater, og finner garantert et som kan brukes av ditt avviklingssystem.

Kyrre Dahl er programleder og lager 2 timer med 9 stikk på et minutt hver, altså totalt 18 filer fordelt på to timer. Disse kan kjøres når som helst på dagen og de kan kjøres om igjen, hvis man ønsker det. Det lages kun enkeltstående stikk, radioen bestemmer selv musikk, jingler osv. Dette legges inn i templater i avviklingssystemet, og kommer automatisk opp når musikken roteres.

Systemet er allerede testet ut med stor suksess på flere norske lokalradioer, som daglig får levert to timer sending fra oss.

Kontakt oss for mer informasjon

Konseptet

Les mer om hvordan dette fungerer, kort fortalt: Et enkelt oppsett, siden går alt automatisk

Innholdet

Vil tilbyr diverse innhold som kan tilpasses hver enkelt radiostasjons format

Teknisk info

Her finner du mer om hvordan dette fungerer rent teknisk

Om oss

Her får du mer informasjon om de som står bak konseptet og hvorfor vi gjør dette

Kontakt oss

Vil du vite mer om dette konseptet eller ønsker du å bestille, her er vår kontaktinformasjon

Linker

Til slutt vil vi gjerne presentere noen nyttige linker vi tror du kan ha glede av