KONSEPTET

Mange radiostasjoner sliter med å fylle sine sendeflater med innhold. Årsaken kan være både mangel på personell og/eller økonomiske ressurser. Nå har vi funnet en løsning på dette!

Det er snakk om et helt nytt konsept for radiosendinger, som er både enkelt, billig og helautomatisk for radiostasjonene. Samtidig gir det lokalt innhold i god kvalitet for lokalradio. Konseptet blir lansert for lokalradio, men kan brukes til alle typer radio, der lokalt innhold må forstås som innhold som passer på din kanal.

"Kort fortalt produserer vi enkeltstikk som kan stå for seg selv men som samtidig kan settes sammen til å høres ut som en helt vanlig sending på radio", forteller Kyrre Dahl, som står for den kreative delen av prosjektet.

Kyrre Dahl er programleder og lager 2 timer med 9 stikk på et minutt hver, altså totalt 18 filer fordelt på to timer. Disse kan kjøres når som helst på dagen og de kan kjøres om igjen, hvis man ønsker det. Det lages kun enkeltstående stikk, radioen bestemmer selv musikk, jingler osv. Dette legges inn i templater i avviklingssystemet, og kommer automatisk opp når musikken roteres.

Vi tilbyr en basispakke til bare 3000,- pr. mnd, for en daglig sending på to timer, men vi er selvsagt åpne for andre alternativer. Trenger du f.eks en daglig oppdatert ski og føre-rapport? Det fikser vi. Du kan få inn penger fra en sponsor, vi tar oss av avviklingen, automatisk og rimelig.

LYD-DEMO: SLIK HØRES DET UT

Kontakt oss for mer informasjon

Konseptet

Les mer om hvordan dette fungerer, kort fortalt: Et enkelt oppsett, siden går alt automatisk

Innholdet

Vil tilbyr diverse innhold som kan tilpasses hver enkelt radiostasjons format

Teknisk info

Her finner du mer om hvordan dette fungerer rent teknisk

Om oss

Her får du mer informasjon om de som står bak konseptet og hvorfor vi gjør dette

Kontakt oss

Vil du vite mer om dette konseptet eller ønsker du å bestille, her er vår kontaktinformasjon

Linker

Til slutt vil vi gjerne presentere noen nyttige linker vi tror du kan ha glede av