INNHOLDET

"Kort fortalt produserer vi enkeltstikk som kan stå for seg selv men som samtidig kan settes sammen til å høres ut som en helt vanlig sending på radio", forteller Kyrre Dahl, som står for den kreative delen av prosjektet.

"Vi produserer både stikk med lokalt innhold og stasjonsid, som nyheter, vær og hva skjer lokalt, samt generell stikk som kunne gått på riksradio, som f.eks vei, kinotips og skiguide"

Systemet er allerede testet ut med stor suksess på flere norske lokalradioer, som daglig får levert to timer sending. "Det spesielle med dette er at selv om det produserer sentralt, høres dette ut som en lokal sending for lytterne", sier Dahl. "Samtidig blir det billig og enkelt for radiostasjonen, ettersom man ikke trenger å gjøre dobbel jobb."

Kyrre Dahl er programleder og lager 2 timer med 9 stikk på et minutt hver, altså totalt 18 filer fordelt på to timer. Disse kan kjøres når som helst på dagen og de kan kjøres om igjen, hvis man ønsker det. Det lages kun enkeltstående stikk, radioen bestemmer selv musikk, jingler osv. Dette legges inn i templater i avviklingssystemet, og kommer automatisk opp når musikken roteres.

Prisen er fra 3000,- pr. mnd. Dette gjelder en basis pakke uten lokale tilpasninger. Da får du en sending med lokal ID, med vær og veimeldinger tilpasset din region og ellers et innhold som passer din kanal. Vil du ha lokale aktualiteter bare for din stasjon blir vi enig om en lav pris for dette.

Kontakt oss for mer informasjon

Konseptet

Les mer om hvordan dette fungerer, kort fortalt: Et enkelt oppsett, siden går alt automatisk

Innholdet

Vil tilbyr diverse innhold som kan tilpasses hver enkelt radiostasjons format

Teknisk info

Her finner du mer om hvordan dette fungerer rent teknisk

Om oss

Her får du mer informasjon om de som står bak konseptet og hvorfor vi gjør dette

Kontakt oss

Vil du vite mer om dette konseptet eller ønsker du å bestille, her er vår kontaktinformasjon

Linker

Til slutt vil vi gjerne presentere noen nyttige linker vi tror du kan ha glede av