Annonse

Hva bør bli nytt navn på Radiodager?

16.10.2021 - RADIONYTT.NO - Kyrre Dahl

Norsk podkastforening samarbeider i år med Radiodager. I forbindelse med høstens utsolgte konferanse inviteres hele lydbransjen til felles samling – og til navnekonkurranse.


Foto: radiodager.no

- Vi er i lydens gullalder. Stadig flere nordmenn bruker tid på lyd. Radiomarkedet er stort og vitalt, samtidig er podkast på rakettfart inn i livene våre. Flere store mediehus investerer mye penger i lydinnhold og lydfolk, og i høst vil norske ører ha rekordmange stemmer å lytte til. Det skriver Radiodager på sine hjemmesider.

For å sikre at man favner den hele, store lydbransjen, og sørger for et best mulig faglig produkt, skal Radiodager nå bli ny – sammen med Podkastforeningen.

I forbindelse med årets arrangement, torsdag 28. og fredag 29. oktober, inviteres bransjen til å være med på en navnekonkurranse – målet er å sikre at både Radiodager og Prix Radio har et navn som kler dagens og morgendagens lydbransje.

– Antallet tilbydere av lydopplevelser eskalerer i raskt tempo. Når skillelinjene mellom gamle og nye medieuttrykk viskes ut, er det helt naturlig at Radiodager utvider horisonten, sier styreleder i Radiodager Norge, Pål Lomeland.

– Vi ønsker å samle hele lydbransjen i samarbeid med Radiodager. I år tester vi dette samarbeidet ved at Norsk Podkastforening sørger for juryering av podkastpriser. I tillegg bistår vi med å utarbeide det faglige programmet for Radiodager som går av stabelen i oktober.

– Målet er at vi fra neste år vil fornye arrangementet med blant annet nytt navn. Det sier Lina Tandberg Martens, styreleder i Norsk Podkastforening, som er en bransjeorganisasjon for forskjellige aktører som driver med podkast i Norge.

Foreningen Radiodager og Prix radio er drevet av NRK, Norsk lokalradioforbund, Bauer Media og P4-gruppen siden 2003. Målet er å samle hele bransjen til fagkonferanse og prisutdeling. Radiodager arrangeres i år 28. og 29. oktober i Oslo på Quality Hotell 33 og Quality Hasle Linie hotell.

 • Les mer om programmet på: radiodager.no Ekstern lenke

 • Mer om: Konferanser

 • Følg oss:     -  RSS:

  Annonse

 • Personvern: Radionytt.no samler ikke inn informasjon om brukere, med unntak av ved selvvalgt påmelding av nyhetsbrev.

  Annonse


  Nyhetsbrev

  Få radionyhetene rett i din innboks, meld deg på her!


  Lytt til Nettradio

  Her finner oversikten over nettradioer i Norge m.m


  Radionavn

  Hvem begynner, hvem slutter og hvem skifter jobb?


  Lyd og bilde

  Her finner du alle saker med lyd, bilde og video


  Radioreklame

  Her er lista over de som produserer radioreklame