Annonse

Blir strategisk kundesjef i Bauer

22.10.2021 - Kyrre Dahl

Betina Olsen går til Bauer Media og blir ny strategisk kundesjef fra 15. november. Hun kommer nå fra Clear Channel, og har tidligere jobbet i Egmont.

Betina Olsen. Foto: Privat/Bauer Media

– Noen av de reklamene jeg husker best, hørte jeg på radio, sier Olsen. Hun legger til at hun gleder seg til å jobbe med radio, et medium hun frem til nå bare har vært lytter av.

Sales Manager i Bauer Media, Lise Lillevold, sier hun veldig fornøyd med å toppe et allerede bra salgteam ved å få Betina med på laget.

– Bauer Media ser alltid etter de beste, og Betina kan sjekke av for flere utmerkelser som «Årets selger» hittil i karrieren. Med hennes bakgrunn og erfaring får vi en sterk ressurs som vil bidra til å skape og styrke gode og lønnsomme kunderelasjoner.

Olsen skal også arbeide med å med å hjelpe til å utnytte i Bauers podkast-portefølje, og sier hun selv definitivt er bitt av podkast-basillen. – Det gir en skikkelig en nær og ekte en-til-en-følelse, sier hun.

Lillevold sier Bauer Media det siste året har jobbet beinhardt med å utvikle reklameproduktene slik at de skal passe målgruppene kundene ønsker å nå.

– I tillegg til våre ti lineære radiokanaler har vi lansert 25 nye strømmeradiokanaler, og vi har over 25 aktive podkaster i vår portefølje.

Selskapet har gått fra et rent radioselskap til å tilby lyd der kunden trenger det. I dag er Bauer Media et mediehus med over 2 millioner lyttere på lineær radio, strømmet radio og podkast hver uke.

– Det handler om at nordmenn vil ha lyd, og lydkonsumet i den norske befolkningen er høyere enn noen gang, sier Lillevold.

 • Mer om: Bauer Media - alle saker

 • Følg oss:     -  RSS:


  Annonse

 • Personvern: Radionytt.no samler ikke inn informasjon om brukere, med unntak av ved selvvalgt påmelding av nyhetsbrev.

  Annonse


  Nyhetsbrev

  Få radionyhetene rett i din innboks, meld deg på her!


  Lytt til Nettradio

  Her finner oversikten over nettradioer i Norge m.m


  Radionavn

  Hvem begynner, hvem slutter og hvem skifter jobb?


  Lyd og bilde

  Her finner du alle saker med lyd, bilde og video


  Radioreklame

  Her er lista over de som produserer radioreklame