Annonse

Målretter reklame til SoundCloud-brukere

16.09.2021 - Kyrre Dahl

Radio Norge-eier Bauer Media har inngått et samarbeid med teknologiselskapet AdsWizz om salg av lyd gjennom en nylig etablert annonseløsning på SoundCloud. – En unik mulighet til å treffe spisse målgrupper, sier Lise Lillevold i Bauer Media.

Gjennom Bauer Medias nordiske annonsenettverk, Bauer Audiostream, vil relevante reklamer treffe lytterne på en mer personlig måte enn tidligere. Det betyr at annonsører kan nå ut til SoundCloud-brukere inndelt etter kategorier som språk, interesser, sjangerpreferanser og geografisk tilhørighet.

Lise Lillevold, sales manager i Bauer Media, sier at dette åpner dørene for nye muligheter til å nå svært spissede målgrupper i tillegg til eksisterende muligheter på radio og podkast.

Stadig flere bruker lydplattformer som kilde til informasjon og underholdning, og SoundCloud har allerede en stor andel unge, engasjerte lyttere i Norge og Norden. Det er en åpen lydplattform, der alt fra privatpersoner til etablerte musikere, plateselskaper, radiostasjoner, podkastere og andre som produserer lydinnhold kan publisere lydfiler for et stort publikum.

– Vi ser at det digitale lydkonsumet øker, og med dette partnerskapet gir vi norske annonsører tilgang til SoundClouds unge, svært engasjerte og innflytelsesrike publikum i hele Norden, sier Lillevold.

Jan Kumlin, direktør for digital annonseringsteknologi i Bauer Media Audio, kommenterer: – Vi er glade for å kunne utvide vårt partnerskap med AdsWizz. SoundClouds varelager vil øke rekkevidden og målrettingsfunksjonene til Bauer Audiostream-nettverket vårt i Norden betydelig.

Pierre Naggar, SVP for global etterspørsel i AdsWizz, sier: – Over hele verden har lyd opplevd en rask vekst, og som et resultat har etterspørselen fra annonsører økt betydelig. Kjøpere leter etter måter å nå det høyt engasjerte, voksende lydpublikummet med presis målretting og målbare resultater. Dette partnerskapet lar annonsører benytte SoundClouds premiuminnhold på en måte som er tilgjengelig med avanserte attribusjonsmetoder.

 • Mer om: Bauer Media - alle saker

 • Følg oss:     -  RSS:


  Annonse

 • Personvern: Radionytt.no samler ikke inn informasjon om brukere, med unntak av ved selvvalgt påmelding av nyhetsbrev.

  Annonse


  Nyhetsbrev

  Få radionyhetene rett i din innboks, meld deg på her!


  Lytt til Nettradio

  Her finner oversikten over nettradioer i Norge m.m


  Radionavn

  Hvem begynner, hvem slutter og hvem skifter jobb?


  Lyd og bilde

  Her finner du alle saker med lyd, bilde og video


  Radioreklame

  Her er lista over de som produserer radioreklame