P3-profil går til Discovery

22.07.2021 - Kyrre Dahl

Ronny Brede Aase forlater NRK til mystisk stilling hos TV-selskapet Discovery.

Ronny Brede Aase. (Foto: Max Emanuelson/Discovery)

En av Norges største programlederprofiler blir å se på discovery+ og TVNorge i fremtiden. Ronny Brede Aase takker av i NRK TV for å begynne arbeidet med en nyutviklet TV-serie hos Discovery.

– Discovery har invitert meg med på eit fjernsynskalas eg ikkje ville gå glipp av. Eg elskar Kjør meg til OL, MasterChef og Hvite Gutter, og syns det er skikkeleg stas å skulle få vere med på laget. Eg har fått lov til å gjera så mykje kjekt på fjernsyn i NRK og er evig takksam for det, men då Discovery banka på med ein nyutvikla serie med hygge i fokus, vart eg rett og slett freista. Eg kjem nok ikkje til å klare å halde meg unna radioen på sikt, men nett no gler eg meg enormt til å fokusere på å lage fjernsyn med ein gjeng eg har djup respekt for, og som eg gler meg til å bli betre kjend med, sier Ronny Brede Aase.

Ronny Brede Aase begynte i NRK i 2007, og har vunnet flere priser for sin innsats som programleder, blant annet i P3morgen. De siste årene har han gjort flere programlederjobber på TV, har ledet store direktesendinger og hadde tidligere i år stor seersuksess med serien Eit feitt liv.

– Ronny Brede Aase er en fantastisk fyr som har begeistret hele Norge gjennom radio og TV i snart femten år. Han er knakende flink og har en tilstedeværelse og et humør som smitter. Vi gleder oss veldig til å jobbe med ham på denne nye programserien. Ronny passer som hånd i hanske i Discoverys satsing på godt, lokalt innhold. Det er for tidlig å gå i detalj om den nye programserien som utvikles nå, men vi ser frem til å presentere den skikkelig når tiden er inne, sier programdirektør Magnus Vatn i Discovery og TVNorge.

 • Kommenter gjerne denne saken på vår: Facebook-side
 • Vil du lytte til NRK Radio?: HØR NRK VIA LYTTE.NO Ekstern lenke • Personvern: Radionytt.no samler ikke inn informasjon om brukere, med unntak av ved selvvalgt påmelding av nyhetsbrev.


  Nyhetsbrev

  Få radionyhetene rett i din innboks, meld deg på her!


  Lytt til Nettradio

  Her finner oversikten over nettradioer i Norge m.m


  Radionavn

  Hvem begynner, hvem slutter og hvem skifter jobb?


  Lyd og bilde

  Her finner du alle saker med lyd, bilde og video


  Radioreklame

  Her er lista over de som produserer radioreklame