FØLG OSS PÅ        

site search by freefind

  Forsiden
  Nettradio
  Podcast
  In English
  Lyttertall
  Radionavn
  Kommentarer
 
Radioreklame
  Informasjon
  Kontakt
  Annonse-info
  Nyhetsbrev
  Nyhetsfeed

KATEGORIER:

  NRK
  P4-gruppen
  Bauer Media
  Lyd/Bilde
  Lokalradio
  Utenriks
  Podkast
  Diverse
  Økonomi
  Radiodager
  Utstyr
  Politikk


JULERADIO ÅRET RUNDT


LYTTE TIL RADIO


Stor oversikt over Billig forbrukslån,, beste kredittkort og gyldige rabattkoder finner du hos Nettavisen.


Reiselysten? Få reisetips via reisebloggen Ja, det er mulig!erdetmulig.no

  DIVERSE:
En ny stemme i sommer eller i helgene?
Nytt tilbud til lokalradio og andre som trenger en rimelig stemme, rett på lufta.

Kyrre Dahl, Foto: Privat

RADIONYTT.NO - 04.06.20 - KYRRE DAHL


Trenger din lokalradio en stemme på lufta i sommer? Eller hva med i helgene året rundt?

Jeg, Kyrre Dahl, som også er redaktør for radionytt.no, tilbyr allerede mine tjenester til en rekke lokalradioer som hver dag får en sending rett på lufta. I samarbeid med Bording Media tilbyr jeg programstikk som tilsvarer 2 timer sending hver dag, med en teknisk løsning som gjør at alt kommer automatisk på lufta.

Her er noe av det jeg kan tilby i sommer eller i helgene ut dette året. Helgeprogrammet er nytt av året og du kan prøvekjøre dette en hel måned gratis uten forpliktelser.

PROGRAMLEDER I SOMMER:

Det er ikke alltid like enkelt å få vaktplanen til å gå opp om sommeren, men det kan jeg hjelpe til med for en rimelig penge. Jeg kan være programleder på din radio i hele sommer for bare 3000,- (+ mva). Sommerblanding gjelder fra 22. juni til 15. august.

Da lager jeg to timer sending hver dag som inneholder litt av hvert, som badetemperaturer, værvarsel, tvtips, kinotips og ikke minst en rekke notiser av sommerlig og lett karakter. Mer konkret er det 9 stikk i hver time der musikken ikke snakkes om, slik at lokalradioen selv bestemmer innholdet.

PROGRAMLEDER HELG:

Hva gjør din radiostasjon i helgene? Kanskje det kunne passe med et lite formiddags-show på lørdagen med litt aktualiteter fra uka som gikk og generellt interessante saker å prate om. Jeg lager to timer som kan gå når som helst lørdag eller søndag, også i reprise. Din lokalradio velger musikken. Prisen er 800,- pr. måned ( + mva ), men du kan prøve dette en måned helt gratis uten forpliktelser.

TEKNISK INFO:

Det er snakk om totalt 18 lydfiler på 1 minutt, som automatisk lastes ned og spilles av på radiostasjonen. Det er en enkel jobb å sette dette opp, og vi kan bistå med det tekniske. Systemet baserer seg på det velprøvde systemet som brukes for å distribuere Radionyhetene og har du spørsmål om det tekniske kan du kontakt Jonas Bording på 480 43 173 eller epost jonas@bordingmedia.no

KONTAKT:

Høres dette interessant eller lurer du på noe om innhold osv. så er det bare å ta kontakt med meg: Kyrre Dahl, telefon: 90 08 39 53 eller epost: post@radionytt.no. Du kan også bruke dette kontaktskjemaet

ANDRE KONSEPTER OG STEMMER

Jeg har i flere år vært programleder på denne måten på en rekke lokalradioer rundt om i Norge, noen av dem har også lokale stikk med lokale aktualiter m.m. Det er to timer sending som lages hver dag og blir automatisk oppdatert. Prisen for dette er 3000,- pr mnd, men du kan prøve det gratis for å teste hvordan det fungerer. Sendingene leveres seks dager i uken, året rundt.

To andre programledere lager stikk på samme måten, Hanne Fleischer og Endre Lundgren, med litt forskjellige konsepter. Du kan selv velge 1,2 eller 3 programledere og fylle opp sendeflatene på den måten som passer radiostasjonen. Ta kontakt med meg, Kyrre Dahl, eller Jonas Bording for mer informasjon.

  SISTE NYTT FRA RADIONYTT.NO:
 NYHETSBREV:
Meld deg på vårt nyhetsbrev
Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
Les mer...
  LYTTERTALL:
Diverse lyttertall
Her finner du lyttertall for riksradio, lokalradio og utlandet.
Les mer...
 PERSONVERN:
Radionytt.no samler ikke inn informasjon, med unntak av nyhetsbrev som krever aktiv innmelding, se nedenfor. Radionytt.no bruker imidlertid tredjeparts annonsører som kan legge igjen en cookie på din datamaskin. Vi har bevisst valgt bort personifisert reklame. Kontakt
  RADIONYTT PODCAST:
Radionytt
Hør den nyeste podcasten her
Hør her...
 NYHETSBREV:
Meld deg på
Få nyheter fra radionytt.no rett i din innboks, helt gratis.
Les mer...
  REKLAMEPRODUSENTER:
Radioreklame
Vår fyldige liste over stemmer og produsenter.
Les mer...
  SPILLELISTER:
Hvilken låt?
De hva og hvem som spilles på radio.
Les mer...
  RADIONYTT.NO IN ENGLISH:
News in English
Stories from the Norwegian radio industry, in English
Read more....
 TVNYTT.NO:MER FRA TVNYTT.NO