Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Ny norsk nettradio med kristen profil

Kristen riksradio lanserer nå en 24 timers webradio, med hovedsaklig kristent innhold og musikk.


RADIONYTT.NO - 07.03.02 - KYRRE DAHL
Pressemelding: Norges første kristne 24-timers nettradio

Den kristne web-radioen P7 lanserer nå 24-timers tilbud på Internett. I starten vil det meste av tiden fylles med kristen musikk. I løpet av våren kommer det også nyheter hver time. På p7.no får du norges kanskje mest populære magasinprogram "Lunchtimen" kl 13.00, i samsending med Radio Sentrum i Oslo. Kanalen er utarbeidet for å nå yngre lyttere som savner et kristent radiotilbud på Internett og Kristen Riksradio har som målsetning at dette programtilbudet skal være et godt verktøy for evangelisering. De egenproduserte programseriene "Veien gjennom Bibelen" med Åge Nevland og "Vindu mot Livet" ved Ola Bjorland sendes mellom 17.00 og 18.00. Nettradioen vil også være tilgjengelig fra andre portaler, som f.eks Gospelsearch, på Internett.

- Vi har siden mai i fjor vært ute med et radiotilbud der lyttere kan starte et ønsket program. Nå har vi gått et steg videre og tilbyr en kristen radiokanal hele døgnet. Vi vil gjerne ut med programmene våre til et større publikum og samtidig øke vår kompetanse på digitale medier, sier lederen for P7 Kristen Riksradio, Ingvar Nevland.

- Det er mange som har spurt etter programmene våre i de områder av landet vi ikke dekker. De får nå denne muligheten gjennom Internett, og vi har også misjonærer og studenter i utlandet i tankene våre når det gjelder det nye utvidede nett-tilbudet, sier Nevland.

P7 Kristen Riksradio (www.p7.no) er en av eierne i Radio 2 Digital som har fått riksdekkende lisens for digitalradio i Norge. I tillegg sender P7 en rekke programmer på norsk og samisk på lokalradioer rundt i landet.

- Blant eierne i Kristen Riksradio finner vi bl.a de største kristne misjonsorganisasjonene. De siste årene har radioen konsentrert seg om kapitaloppbygging til den digitale lisensen og distribusjon av programmer via CD lokalradioene. De to mest kjente seriene er "Veien gjennom Bibelen" med Åge Nevland og "Vindu mot Livet" med Ola Bjorland.
Presssemelding slutt

 Relaterte linker:

 • Lytt til P7 Webradio
 • Hjemmesiden

 •  Søk i radionytt.no


  powered by FreeFind

   Nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert!

  Info og påmelding

   Tips radionytt.no

  Har du et tips til oss?

  Post@radionytt.no


  RADIONYTT.NO
  20©02

  Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
  Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
  Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
  Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.