Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Store forandringer i Telemark

Både Hjalarhornet og Radio Rjukan blir nå overtatt av Radio Vest-Telemark(Rauland), men alle radioene består som egne enheter.


RADIONYTT.NO - 06.03.02 - KYRRE DAHL
Det skjer dramatiske forandringer i Telemark. Radio Vest-Telemark, tidligere Radio Rauland, overtar sine nabostasjoner i Seljord og Rjukan, og får dermed et dekningsområde som omfatter halve fylket. Alle radioene vil likevel bestå under sitt eget navn og profil.

1. januar skiftet Radio Rauland navn til Radio Vest-Telemark. Bakgrunnen for navnebyttet var blant annet ønske fra lyttere, ettersom lokalradioen etterhvert har fått konsesjon for flere kommuner enn hjemkommunen Vinje. Men det stopper ikke der.

Hjalarhornet i Seljord har lenge slitt med dårlig økonomi, og nå har Radio Vest-Telemark gått inn for å redde lokalradioen. Radio Vest-Telemark har overtatt aksjemajoriteten og fått til en gjeldssanering, slik at Hjalarhornet fortsetter sin drift. Samtidig overtar Jan Vidar Holthe som daglig leder og redaktør, som han også er i Radio Vest-Telemark.

Også i Rjukan ser det ut til at Radio Vest-Telemark overtar aksjemajoriteten. Også her skal radioen drives videre som før. Dette blir avgjort på årsmøtet førstkommende helg. For lytterne blir det ingen dramatiske endringer på noen av de tre radiostasjonene, men det kan bli snakk om samkjøring av programmer. Daglig leder Jan Vidar Holthe mener at den største fordelen vil være muligheten til å samkjøre reklamesalg og stordriftsfordeler innenfor administrasjon.

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no


RADIONYTT.NO
20©02

Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.