Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Fotball-krig i Haugesund

Radio Haugaland betaler 500 000 kroner i året for å overføre FKH,s kamper de neste tre årene. Dette er trolig det største beløpet som noengang er betalt for senderettigheter på norsk lokalradio.

RADIONYTT.NO - 04.02.02 - KYRRE DAHL
Fram til 2000 var det Radio 102 som hadde avtale med Fotballklubben Haugesund om sending av kamper osv. Men i fjor stakk konkurrenten Radio Haugaland av med denne avtalen, og det var trolig grunnen til at de to lokalradioene var villige til å by høyt mot hverandre for få radiorettighetene til FKH,s kamper de neste årene.

Radio 102, og eieren Haugesunds Avis, holdt lenge følge i budrunden, men til slutt var det Radio Haugaland som stakk av med fotballavtalen i samarbeid med Haugesunds Sparebank. Ifølge Haugesunds Avis skal Radio Haugaland betale 500 000 kroner årlig for radiorettighetene til FKH,s kamper. Kontrakten gjelder for tre år, og har dermed en verdi på halvannen million kroner.

Fotball rettighetene er svært vikitge for Radio Haugaland, sier redaktør Egil Solberg, og forteller videre at radioen har fått klart flere lyttere etter at de overtok rettighetene i fjor. Dette er trolig den største fotballkontraktene som er skrevet med norske lokalradioer, inkludert Rosenborg, ifølge Haugesunds Avis.

 Relaterte saker

 • Radio Haugaland gjør det sterkt (25.01.02)

 •  Søk i radionytt.no


  powered by FreeFind

   Nyhetsbrev

  Hold deg oppdatert!

  Info og påmelding

   Tips radionytt.no

  Har du et tips til oss?

  Post@radionytt.no


  RADIONYTT.NO
  20©02

  Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
  Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
  Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
  Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.