Nyheter:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Trondheim + Leksvik = SANT

Trondheim og Leksvik blir slått sammen til et konsesjonsområde for lokalradio. Dermed blir det 3 sendernett i Midt-Norges hovedstad.


RADIONYTT.NO - 23.07.02 - KYRRE DAHL
Etter siste runde med utdeling av konsesjoner så det lenge ut til å bli kaos i Trondheim. Både NRJ og Adresseavisen hadde fått nye konsesjoner i et område der det bare var 2 sendernett fra før. Disse var allerede dominert av Radio 1 på det ene og Melodi Fm (Klem Fm) på det andre i tillegg til en rekke andre konsesjonærer. Men, etter lange runder med møter og offisielle høringer, ser det ut til å gå mot en kreativ løsning.

Leksvik konsesjonsområde ligger rett på den andre siden av Trondheimsfjorden, og lokalradioene som har sendt derfra har lenge hatt god dekning i Trondheim. Derfor vil Statens Medieforvaltning nå slå sammen disse to områdene, og samtidig beholde antallet sendernett, slik at det i alt blir tre sendernett i Trondheim. NRJ som allerede hadde konsesjon i Leksvik, mister dermed sin konsesjon i "gamle" Trondheim, men får likevel full dekning i Trondheim gjennom den nye ordningen.

Da gjenstår bare plasseringen av sendetid for Adresseavisen, og dette er etter det radionytt.no erfarer ennå ikke avklart. Men, endringen av konsesjonsområdene er alle konsesjonærene enige om, og dette kommer til å bli kunngjort som en forskriftsendring i løpet av høsten, opplyser SMF.

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert!

Info og påmelding

 Tips radionytt.no

Har du et tips til oss?

Post@radionytt.no


RADIONYTT.NO
20©02

Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.