Nyheter:
TILBAKE TIL.......UTENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Klart for NRJ Radio Awards

21. januar blir det NRJ Radio Awards i Stockholm. Showet med bl.a Kylie Minogue og Lenny kravitz kan du se på TVNorge.

RADIONYTT.NO - 15.01.02 - KYRRE DAHL
Pressemelding:
Den nordiske musikkbegivenheten, NRJ Radio Awards, finner sted i Stockholm og TVNorge sender showet fredag den 25. Januar. Så langt er listen over artister som skal opptre meget sterk, internasjonale verdensstjerner som Lenny Kravitz, Kylie Minogue, Westlife, Ronan Keating, Roxette og E-type står klare for opptreden under arrangementet. Flere store navn ventes bekreftet og lagt til den allerede imponerende artistlisten i uken som kommer.

- NRJ Radio Awards går av stabelen for fjerde år på rad i Sverige, og ifjor ble den videreutviklet til å være et nordisk event, uttaler Sigurd Vedal, programsjef i NRJ Norge. NRJ lyttere i Norge får muligheten til å stemme frem sine favorittartister blant de nominerte, og er med i trekningen om tur til Stockholm for å overvære showet live. Vi er dessuten veldig fornøyd med at showet skal vises på TV Norge slik at alle som ikke har billetter også får mulighet til å oppleve årets nordiske musikkbegivenhet.

Gjennom de siste årene har NRJ Radio Awards utviklet seg til å bli den største musikkbegivenheten i norden. Verdensstjerner som A1, Wyclef Jean, S Club Seven, Mel C, A-Teens, Enrique Iglesias og Aqua har tidligere tatt del i begivenheten. I år er artistlisten større enn noensinne.

NRJ Radio Awards ble startet for å hedre artistene som spilles på NRJ og for å gi trofaste NRJ lyttere en ekstra musikkopplevelse. Arrangementet har siden utviklet seg til et nordisk arrangement av høy klasse som artister ser meget viktig å ta del i. Det blir helt og holdent NRJ lyttere som avgjør hvilke artister som vil vinne og over 50 000 mennesker stemte på sine favorittartister ifjor. NRJ regner med over 100 000 stemmegivere i år.
Pressemelding slutt.
 Relaterte saker

  • NRJ Trondheim arrangerer Radio Awards - Party   (20.12.01)

  •  Relaterte saker

  • NRJ.no  

  •  Søk i radionytt.no


    powered by FreeFind

     Nyhetsbrev

    Hold deg oppdatert!

    Info og påmelding

     Tips radionytt.no

    Har du et tips til oss?

    Post@radionytt.no


    RADIONYTT.NO
    20©01

    Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
    Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
    Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
    Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.