De nye radiostasjonene i Norge:
TILBAKE TIL.....INNENRIKS 2002    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Radio Sør på lufta til sommeren

Fædrelandsvennen planlegger nå oppstart av sin nye radio i Kristiansand. Radio Sør kommer neppe på lufta før til sommeren.

RADIONYTT.NO - 11.01.02 - KYRRE DAHL
I juli i fjor ble det kjent at 11 nye konsesjonærer har fått sendetillatelse for lokalradio i Norge. I desember ble det kjent at kulturdepartemente innvilget 12 nye konsesjoner. Det betyr at det er 23 nye radiostasjoner som skal på lufta i løpet av første halvår i år. Radionytt.no vil i de nærmeste ukene se nærmere på de nye stasjonene. i DAG: RADIO SØR

Fædrelandsvennen er tildelt lokalradio-konsesjon i Kristiansand, og vil dele frekvens med Radio Ung og Radio Kristiansand. Forhandlingene om sendetid er i gang, men hvordan fordelingen blir, er foreløpig ikke avgjort. Det er to sendernett i Kristiansand, og Fæ-vennen er plassert på denne frekvensen fordi konkursrammede Radio Markens var her tidligere.

Navnet på stasjonen er ikke endelig bestemt, men ifølge konsesjonen er navnet Radio Sør, og radiostasjonen vil satse hardt på nyheter. "- Vi vil utnytte vårt fortrinn, som er nyhetsproduksjon", sier sjefredaktør i Fædrelandsvennen Finn Holmer Hoven til radionytt.no. Han regner med å benytte perioden fram til sommeren til planlegging, og regner med at Radio Sør kommer på lufta like før 1. juli, som er siste frist for oppstart ifølge konsesjonsvilkårene.

 Relaterte saker

  • 12 nye lokalradio-konsesjoner (02.01.02)
  • Nye konsesjoner for lokalradio delt ut (03.07.01)

  •  Søk i radionytt.no


    powered by FreeFind

     Nyhetsbrev

    Hold deg oppdatert!

    Info og påmelding

     Tips radionytt.no

    Har du et tips til oss?

    Post@radionytt.no


    RADIONYTT.NO
    20©01

    Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
    Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
    Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
    Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.