RADIONYTT.NO - Naken Tango-suksess









LUFTANGREP






Active
ISP



 Nyheter:
TILBAKE TIL.......INNENRIKS 2001    SISTE NYTT...INNENRIKS  UTENRIKS

Naken Tango-suksess
Værdame som stripper har blitt en stor suksess for Radio Tango. På kort tid har radiotango.no blitt en av landets best besøkte hjemmesider.

RADIONYTT.NO - 23.07.01 - KYRRE DAHL

Radio Tango Hjemmeside The Radio Tango Website

Nettbrukere over hele verden klikker seg inn på Radio Tangos hjemmesider for å se på den spesielle værmeldingen. Nå ser man jo ikke så mye gjennom et radioapparat, men på internett kan du se livebilder fra værmeldingen, der værdamen kler av seg mer, jo bedre været blir. Radio Tango var første radio i verden med strippende værdame, og dette medførte en masse oppslag i aviser og media verden rundt, faktisk ble det større oppslag i utlandet enn her hjemme i Norge.

Dermed har besøket på radiotango.no eksplodert. I løpet av en måned hadde nettstedet 1,9 millioner sideoppslag, og er dermed det 24. mest besøkte nettstedet i Norge, melder Kapital Data. Bare den første uken med strippevær var det 250 000 unike besøkende innom nettstedet, og Radio Tango mottok 20 000 e-mail på 10 dager. - Vi kunne ikke drømme om at det skulle ta av sånn, sier daglig leder og redaktør Michael Oredam til Kapital Data. Det var ment som et stunt for å få oppmerksomhet og det ble sendt ut en del pressemeldinger, men (...) Det var først etter at Reuters og internasjonale medier hadde omtalt værmeldingen og besøket hadde gått til himmels at den norske pressen ble interessert.

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra radionytt.no!

Mer info...

 Tips radionytt.no

Tips, ris eller ros -

Post@radionytt.no

 Bransjesidene

Jobb-børsen, Markeds-plassen, Kommentarer, Thormod Radiotips m.m.

Bransjesidene


RADIONYTT.NO
20©01

Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.