RADIONYTT.NO - Costa Rica: Populær radiovert myrdet








LUFTANGREP









 Nyheter:
TILBAKE TIL.......UTENRIKS 2001    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Costa Rica: Populær radiovert myrdet
- En av Costa Ricas mest populære programledere er skutt og drept utenfor sitt eget hjem. Han er kjent for sin sarkastiske humor og kritikk av offentlige personer.

RADIONYTT.NO - 11.07.01 - KYRRE DAHL
Parmenio Medina Perez, ble lørdag skutt på kloss hold, bare 100 meter fra sin bolig i Heredia, 10 kilometer utenfor hovedstaden i Costa Rica. Ingen er pågrepet for attentatet, men politiet konsentrerer etterforskningen om trusler Medina har mottatt tidligere, og som han leverte inn anmeldelse om bare tre dager før han ble drept.

Medina er kjent for sin fritt-talende kritikk av offentlige personer i landet, blant annet av radiostasjonen "Radio Maria", drevet av presten Minor de Jesus Cavio, som ble beskyldt for økonomiske misligheter. Etter dette har Medina mottatt flere grove trusler og i mai ble det skutt mot huset hans, uten at noen kom til skade. Politiet har heller ikke klart å finne ut hvem som sto bak dette attentatet.

President Miguel Angel Rodriguez fordømmer drapet på den populære radioverten, og flere journalister organiserte en protestmarsj utenfor Medinas radiostasjon, i protest mot drapet. En undersøkelse viser at et flertall av journalistene i Costa Rica har mottatt trusler i forbindelse med jobben, skriver AP.

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

HOLD DEG OPPDATERT MED NYHETSBREV FRA RADIONYTT.NO!

MER INFO OG PÅMELDING.....

 Tips radionytt.no

HAR DU ET TIPS? -

POST@RADIONYTT.NO

 Bransjesidene

JOBB-BØRSEN
MARKEDSPLASSEN
KOMMENTARER
THORMODS RADIOTIPS

TIL BRANSJESIDENE.......


RADIONYTT.NO
20©01

Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.