Nyheter:
TILBAKE TIL.......INNENRIKS 2001    SISTE NYTT...INNENRIKS   UTENRIKS

Mediaport 123 utvider tilbudet

Mediaport 123 utvider nå sitt tilbud til lokalradioene. Utvidelsen kommer i forbindelse med oppstarten av Riksnytt.no


RADIONYTT.NO - 13.12.01 - ANDERS NORDHEIM DAHL
Med Riksnytt på nett tilbys nå lokalradioer som har knyttet seg til MediaPort 123 Riksnytt-nyhetene på sine egne hjemmesider, melder På Lufta.

- En absolutt styrke for lokalradioene, mener MediaPorts Ole Tamlag.

- Internettbrukerne vil nå få «alt» på radiostasjonens sider, sier Tamlag. Han understreker at løsningen ikke vil være operativ før ved årsskiftet, men at de allerede nå tegner avtaler. Radiostasjoner som alt har avtale med Radio Nettverk, må utvide denne for å bruke nyhetene også på web.

Etterhvert vil relevante bilder følge Riksnytt-nyhetene på web. På den måten blir sidene enda mer komplette. Radio Nettverk og Mediaport frister også med gratis utsendelse av lyd fra streamingserveren om det inngås avtale med partene.

- Samtidig jobber vi med et intranett for å forbedre de interne kommunikasjonsløsningene. Et nettverk som også skal kunne brukes til overføring av lydfiler, opplyser Tamlag.

MediaPort 123 har i disse dager også en sms-løsning for radioene klar til bruk. Tjenesten skal gjøre radiostasjonene mer komplette i interaktive tjenester, slik som nedlasting av ringetoner og logoer, utsendelse av nyheter til mobiltelefoner, eller til bruk i meningsmålinger eller i konkurransesammenheng.

MediaPort 123 har avtale med drøyt 25 lokalradiostasjoner per i dag. Både disse og de med nyhetsavtale med Riksnytt/Radio Nettverk vil få muligheten til å servere sine internettbrukere riksnyheter også på web.

 Relaterte linker

  • Mediaport 123

  • Riksnytt

  •  Søk i radionytt.no


    powered by FreeFind

     Nyhetsbrev

    Hold deg oppdatert!

    Info og påmelding

     Tips radionytt.no

    Har du et tips til oss?

    Post@radionytt.no


    RADIONYTT.NO
    20©01

    Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
    Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
    Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
    Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.