RADIONYTT.NO - Ny nett-tjeneste for radiofolk















 Nyheter:
TILBAKE TIL.......INNENRIKS 2001    SISTE NYTT...INNENRIKS  UTENRIKS

Ny nett-tjeneste for radiofolk

En egen nettside for de som vil høre klipp fra andre radiostasjoner har nå åpnet. Vangenvoice tilbyr Airchecks fra Norske, Europeiske og Amerikanske radiostasjoner.

RADIONYTT.NO - 29.11.01 - KYRRE DAHL

PRESSEMELDING: Vangenvoice tilbyr nå en helt ny tjeneste for radiobransjen i Norge.Tjenesten har vært vanlig i USA i mange år.

Vangnevoice tilbyr Airchecks fra Norske, Europeiske og Amerikanske radiostasjoner. Airchecks er opptak av et strekk på en radiostasjon, der musikk og reklame er klipt vekk, I løpet av 10-15 minutter kan du få med deg hva en radiostasjon gjør i en sendetime eller et sendestrekk. Aircheck brukes for å lære, få nye ideer fra andre, følge med på hva som rører seg på forksjellige stasjoner i verden, eller sjekke hva konkurrenten holder på med, uten å måtte bruke flere timer foran radioen (PC'n).

Ved å bli medlem vil man motta 1 aircheck fra USA pr. måned, 1 fra Europa og 1 fra Norge hver uke. I tillegg kan man også bestille airchecks med fokus på jingles eller andre elementer i et sendestrekk. Filmsession hos noen stasjoner i Europa er bestilt, så aircheck video vil også være tilgjengelig etter hvert.

Vangenvoice airchecks har et stort arkiv med historiske airchecks som kan bestilles. Norske airchecks vil være gratis for alle i en periode, men være tilgjengelig kun for medlemmer etter hvert. les og hør mer på www.vangenvoice.no

 Relaterte linker:

  • Vangenvoice (hjemmesiden)

  •  Søk i radionytt.no


    powered by FreeFind

     Nyhetsbrev

    Hold deg oppdatert!

    Mer info...

     Tips radionytt.no

    Tips, ris eller ros -

    Post@radionytt.no


    RADIONYTT.NO
    20©01

    Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
    Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
    Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
    Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.