RADIONYTT.NO - Dyrevernere truer med å ødelegge lokalradio








LUFTANGREP








 Nyheter:
TILBAKE TIL.......INNENRIKS 2001    SISTE NYTT...INNENRIKS  UTENRIKS

Dyrevernere vil ødelegge lokalradio

Radio Rauland har mottatt trusler fra en dyrevernsorganisasjon som vil ødelegge radiostasjonens lokaler. Årsaken er Radio Raulands populære "dyremeldingstjeneste". Lokalradioen tar truslene alvorlig.

RADIONYTT.NO - 09.09.01 - KYRRE DAHL

Det er nå jaktsesong på Hardangervidda, og Radio Rauland har i flere år hatt stor suksess med sine "dyremeldinger", der rein og andre viltjegere kan få informasjon om hvor dyra står. Mandag kveld mottok radiostasjonen en e-post fra noen som kaller seg "The Anti Norway Front" som sterkt misliker denne tjenesten. «This will prove a very expensive error! I hope all your buildings are well insured?!». Med andre ord truer dyrevernerne med å ødelegge radiostasjonens bygninger, skriver Telemarksavisa.

Daglig leder i Radio Rauland, Jan Vidar Holte, velger å ta trusselen på alvor, og har anmeldt saken til lensmannen. Det viser seg at e-posten er sendt fra en server i Nederland, men ettersom dyremeldingen kun sendes på norsk, er det nødt til å være folk som kan norsk står bak dette, sier Holte til avisa. Han vil uansett ikke slutte med dyremeldingstjenesten.

 Søk i radionytt.no


powered by FreeFind

 Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra radionytt.no!

Mer info...

 Tips radionytt.no

Tips, ris eller ros -

Post@radionytt.no


RADIONYTT.NO
20©01

Utgiver: Radionytt.no, Adlersgate 19, 3116 TØNSBERG. Vakttelefon: 90 08 39 53
Ansvarlig redaktør er Kyrre Dahl
Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. OM RADIONYTT.NO
Disse sidene er optimalisert for Internet Explorer 5.0 og nyere.