RADIONYTT.NO

FORSIDEN  NYHETER   UTENRIKS    LYTTERTALL   INTERNETTRADIO  RADIOLINKER  

banner.gif

Spøkelses-jakt i NRK Buskerud

Sjokkerte programledere opplevde at CD-spillere og datamaskiner gikk på av seg selv i studioet til NRK Buskerud. Dermed måtte man sette i gang jakten på spøkelsene.

 

Det var særlig morgenvert Sissel Andersen som opplevde de skremmende fenomenene. Bare minutter før sendingen skulle begynne, startet musikk og innslag av seg selv, uten at noen hadde rørt det tekniske utstyret. Det skal ikke ha skjedd uhell som lytterne merket, men man kan jo tenke seg stressnivået til morgenredaksjonen.

 

Teknisk avdeling satte inn en del måleapparater i studio for å fange spøkelsene, og etter en stund klarte man å komme fram til en oppklaring. Det viste seg at dette fenomenet oppstod når Andersen tok av seg genseren! Hun er nemlig av de frosne som liker å ha på seg en fleecegenser om morgenen. Dette kombinert med tepper og en generell tørr luft på denne årstiden, førte til at det ble skapt nok statisk elektrisitet til å sette i gang både CD-spillere og datamaskiner.

 

Så istedet for å dra i spaken, er det altså like greit å ta av seg genseren, ihvertfall i selvkjørstudioet til NRK Buskerud, opplyser internavisen til NRK.

 

 (c)Radionytt.no - 15.01.01 - Kyrre Dahl


FORSIDEN  NYHETER   UTENRIKS    LYTTERTALL   INTERNETTRADIO

 

RADIOLINKER   DISKUSJONSFORUM   E-MAIL